Stagbayi
Image default
Society / Law

Vallei: uw advocaat in Ede

Bij Vallei Advocaten en Mediators vindt u ook uw nieuwe advocaat in Ede. Wij hebben een klein team en zijn specifiek gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht en mediation. Bekijk deze advocaat in Ede.

Advocaat nodig in Ede

Heeft u een advocaat nodig in Ede? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, met een specialistisch team van deskundige advocaten en mediators bent u gegarandeerd van een juist advies. Als bedrijf, particulier of zelfstandig ondernemer kunt u allemaal bij ons terecht. Ook voor mediation kunt u bij ons terecht. Hierbij wordt een conflict gezamenlijk opgelost zonder dat daarbij een derde partij een beslissing maakt. De deelnemers zoeken samen, onder leiding van de mediator, naar een goede oplossing. Mediation is geschikt voor alle problemen waarbij partijen een groot belang hebben bij een snelle oplossing waarbij aandacht bestaat voor de relatie.

Ondernemingsrecht

Bij veel ondernemers komen er op een gegeven moment juridische vragen op hun pad. Welke rechtsvorm is geschikt, moeten ze een andere onderneming wel of juist niet overnemen of hoe kunnen ze ervoor zorgen dat hun algemene voorwaarden correct zijn en de risico’s beperken? Dit soort vragen kunnen onze advocaten voor u beantwoorden. Omdat wij zelf ondernemers zijn, weten wij hoe we juridische ondernemersvragen praktische kunnen beantwoorden, zodat deze meteen in de praktijk toepasbaar zijn.

Arbeidsrecht

Elke organisatie met mensen krijgt te maken met arbeidsrecht. Denk hierbij aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het aanpassen van voorwaarden of het afscheid nemen van een werknemer. Wij kunnen u adviseren om problemen te voorkomen. Uiteraard hebben onze advocaten goede kennis en ervaring om voor u te procederen als dat nodig blijkt te zijn. Onze advocaten hebben zich in zowel individueel arbeidsrecht, als collectief arbeidsrecht gespecialiseerd. Wij helpen u graag!

Personen- en familierecht

Wanneer er op persoonlijk vlak dingen veranderen, kan dit radicale gevolgen hebben. Bij Vallei Advocaten en Mediators begrijpen wij dat u naast een luisterend oor ook goede juridische adviezen nodig heeft. Zo komt u zo snel mogelijk tot een oplossing van uw juridische problemen op persoonlijk vlak. Wij vinden deskundigheid hierbij erg belangrijk. Een scheiding of afwikkeling nalatenschap dient namelijk goed begeleid te worden. Kijk voor meer informatie over onze specialisaties op onze website.

Related Posts

Een rieten dak voor het milieu

Makkelijker parkeren

Inkt cartridges aanschaffen