Een advocaat uit Ede waar ik op kan rekenen

Ik heb laatst met een super advocaat gewerkt uit de omgeving van Ede. Samen met mijn familie moest ik een rechtszaak in vanwege bepaalde omstandigheden. Hier waren wij helemaal niet op voorbereid en vonden dit erg spannend. Daarom werd het tijd om een deskundige advocaat erbij te halen die ons in deze zaak goed kon begeleiden. Ik wist wel zeker dat we echt niet zonder advocaat dit gingen redden.

Een advocaat zoeken in de omgeving van Ede

Voor de zoektocht naar de beste advocaat voor ons, zijn we in de omgeving van Ede gaan kijken. De reden hiervoor was, omdat wij daar in de buurt wonen en we van andere mensen hadden gehoord dat Ede vele goede advocaten heeft. Dus we gingen via het internet kijken naar verschillende bedrijven waar we advocaten konden vinden. Gelukkig vonden we snel Vallei Advocaten & Mediators. We zagen de website en wat ze allemaal qua diensten kunnen verrichten. Dit leek voor ons echt perfect en hadden contact opgenomen. We konden meteen even langskomen om met één van de advocaten te praten over ons probleem. Ik ben samen met een ander familielid gegaan, omdat het anders veel te druk werd. Tijdens het gesprek hadden we een hele aardige dame waar we goed mee konden praten. Ze begreep ons probleem helemaal en zou haar best doen om te helpen.

Een hele goede band en klik

Na ongeveer een paar weken hadden we de rechtszaak en die hebben we gewonnen! Dit hadden we nooit gedacht en zeker niet kunnen doen met de hulp van onze advocaat. Zij heeft echt haar best gedaan en goede research waardoor wij met meerdere punten voorstonden. Bovendien kon is ons ook veel dingen uitleggen hoe alles in werking ging en wat precies de bedoeling was. Dit was een fijne manier van werken en we raden hun zeker aan!

Vallei Advocaten

Wilt u ook een goede advocaat die weet waar hij of zij het over heeft? Bekijk dan de website van Vallei advocaten voor meer informatie over de diensten die zij voor u of andere kunnen regelen.

Het regelen van de uitvaart via een checklist

Ben jij plotseling een dierbaar persoon verloren? Dit is een erg vervelende tijd. Hierin moeten namelijk veel verschillende dingen geregeld worden en is het zaak om alles op orde te krijgen. Gelukkig zijn er verschillende organisaties die jou kunnen helpen met de zaken die goed geregeld moeten worden in deze moeilijke tijd. Een van de manieren waarop je bij een goede organisatie kan komen is het Googelen naar uitvaart organisatie. Op de meeste websites van een uitvaart organisatie staat wel verschillende infotmatie over het bedrijf en of het bedrijf iets voor jou kan zijn. 

Het goed regelen 

Als je eenmaal een goede uitvaart organisatie gevonden hebt is het belangrijk dat je de uitvaart goed gaat regelen. Het kan hierbij zo zijn dat je alles overlaat aan de uitvaart organisatie, maar ook kan de uitvaart geregeld worden doormiddel van een checklist. De uitvaart regelen via een checklist is vaak gemakkelijker dan je denkt. Bij een checklist staan namelijk alle dingen die geregeld moeten worden al aangegeven en hoef jij je dus niet druk te maken over dat je eventueel dingen vergeet en niet alle belangrijke dingen hebt meegenomen in het regelen van de persoonlijke en mooie uitvaart.

Het zelf persoonlijk maken 

Als je de uitvaart regelt via de checklist heb je over het algemeen een redelijk normale uitvaart. Je kunt er gelukkig ook voor kiezen om bij sommige dingen iets meer persoonlijkheid toe te voegen. Hierdoor maak je de uitvaart naar de persoon die overleden is. Het fijne hiervan is dat alle mensen goed afscheid kunnen nemen. 

De goede herinneringen koesteren

Hoe belangrijk is het koesteren van herinneringen nadat een dierbare is overleden kun jij je afvragen? Meestal is het antwoord op deze vraag dat het erg belangrijk is om herinneringen te koesteren. Hierdoor onthou je ook na het overlijden van de persoon en na de uitvaart wie deze persoon was en wat voor dingen je met deze persoon gedaan hebt. Het koesteren van herinneringen kan dan ook gedaan worden doormiddel van verschillende dingen. Een voorbeeld hiervan is door foto’s en video’s. Je zou dan bijvoorbeeld een film kunnen maken met alleen maar fragmenten van deze persoon, maar ook zou je een fotoboek kunnen samenstellen. 

Doe het samen 

Als je er voor kiest om een fotoboek of een film te maken van deze persoon kan het mooi zijn om dit met alle nabestaanden samen te doen. Hierdoor kun je het voor een deel al samen verwerken, maar ook kunnen jullie op dat moment samen herinneringen ophalen. Het doel hiervan is vaak dat jullie allemaal positieve herinneringen ophalen, maar ook dat je meer herinneringen kunt verzamelen. Niet iedereen heeft namelijk dezelfde herinnering dan jij hebt gevonden van de overleden persoon. Een ding dat namelijk snel vergeten wordt van een persoon die overleden is, is de stem. Daarom kan een film maken fijn zijn. 

Dit gebruiken in de uitvaart 

Als je voor dat de uitvaart heeft plaatsgevonden deze herinneringen bij elkaar zoekt, kan het een leuk idee zijn om dit te gebruiken bij de uitvaart. Hierdoor heb je een persoonlijke uitvaart en weten de mensen die op de uitvaart komen precies wie de persoon was en wat hij of zij vaak deed in het dagelijkse leven.

Incassobureau Ede doet het anders

Incassobureaus behoren tot een categorie bedrijven waarover het meest geklaagd wordt, maar Incassonet incassobureau nabij Ede behoort daar gelukkig niet toe. Dat incassobureaus over het algemeen verguisd worden door debiteuren heeft zijn redenen. Want slechts weinig mensen hebben positieve ervaringen met incasso specialisten. Zelfs de zeldzame aardige kunnen nog behoorlijk lastig zijn, al is het alleen al vanwege het feit dat ze om geld vragen. Nadat schulden behoorlijk kunnen zijn opgelopen na verloop van tijd, is het inschakelen van een incassobureau door een bedrijf vaak een laatste redmiddel. De professionals van incassobureau Ede doen daarna hun uiterste best om de factuur betaald te krijgen én de klantrelatie tussen hun klant en hun debiteur niet te verstoren. En dat is natuurlijk net zo belangrijk als het innen van openstaande facturen.

Incassobureau Ede voor iedereen

Incassobureau Ede kan door iedereen worden ingeschakeld. Of je nu een ZZP’er bent of een particulier of multinational. Of het nu om één enkele zaak gaat, of meerdere, iedereen kan bij hen kosteloos terecht voor het indienen van een zaak. Aanmelden gaat zelfs heel eenvoudig. Ze hebben op hun website een aanmeldknop. Na u online aanmelding, krijgt u toegang tot het klantenportaal met een eigen inlogcode. Heel eenvoudig via mail kunt u dan uw eerste en eventueel volgende zaken aan hen overdragen. Ze gaan voor u aan de slag. Hun vergoeding voor hun werk voor u, krijgen zij van uw debiteur. Voor u zijn er dus geen kosten aan verbonden aan het indienen van een zaak. Ook niet wanneer uw onbetaalde factuur door uw debiteur betaald wordt dankzij de inspanningen van de professionals van Incassonet.

Wat is een incasso?

Een incasso is een soort financiële rekening die naar een derde-verzamelaar wordt gestuurd. Incassobureaus zijn bedrijven die onbetaalde schulden innen voor anderen. Het oorspronkelijke bedrijf waarmee u de vordering hebt gemaakt, heeft de rekening waarschijnlijk aan het incassobureau overgedragen of verkocht nadat u een aantal betalingen had gemist en het niet in staat was om u te laten betalen. Het is meestal voordeliger voor bedrijven om incassobureaus in te huren dan om hun eigen middelen te blijven besteden aan de betaling van onbetaalde rekeningen.

Een onverwachts overlijden

Wij mensen hebben vaak een sociaal leven met veel dierbare mensen om ons heen. Zo leer je vaak nieuwe mensen kennen en bouw je hier ook een band mee op in je leven. Het zelfde kan gelden voor familie. In het begin hoeft familie niet zo belangrijk voor je te zijn, maar in de loop van je leven kan het wel steeds belangrijker worden. Het kan dan ook een grotere impact hebben als een van deze mensen wegvalt in je leven. Als je namelijk oud genoeg bent om dit goed te begrijpen kun je er veel last van hebben. Het is dan wel belangrijk dat je hulp zoekt om alles te verwerken. 

Het regelen van een uitvaart organisatie? 

Het kan in deze tijden dus erg belangrijk zijn dat je een goede uitvaart organisatie aan je zij hebt staan die je kan helpen met het praten over je gevoelens tijdens het verlies van een dierbare. Het is hierbij ook erg belangrijk dat je een klik hebt met de medewerkers van de uitvaart organisatie. Met deze mensen praat je namelijk erg veel en krijg je dan ook een band mee in deze korte tijd dat je met ze samen werkt. 

Het samen regelen van de uitvaart 

Het is bij de uitvaart ook erg belangrijk dat je samen de uitvaart gaat regelen. Je moet dus overleggen met verschillende nabestaanden en de uitvaart organisatie. Je moet namelijk veel overleggen met de uitvaart organisatie om misverstanden te voorkomen en tot een mooie uitvaart te komen. 

 

Veel verschillende uitvaart organisaties

Doordat er tegenwoordig zoveel verschillende soorten uitvaart organisaties zijn is het erg belangrijk dat je bekijkt welke er zijn en welke organisaties jou aanspreken. Als je een beetje onderzoekt welke er allemaal zijn is het gemakkelijker om een juiste uitvaart organisatie uit te zoeken. Als je een paar favoriete uitvaart organisaties op een rijtje hebt gezet kun je gesprekken aangaan met de verschillende uitvaart organisaties. Er is namelijk altijd wel een uitvaart organisatie waar jij een beter gevoel over hebt dan de andere organisaties. Als dit het geval is kun je met deze uitvaart organisatie de uivaart van de overledene gaan regelen. 

Waar kun je het nou vinden? 

Er zijn verschillende manieren om een goede uitvaart organisatie te vinden. Een van de dingen is om online te bekijken welke uitvaart organisaties bij jou in de buurt zitten. Het is namelijk belangrijk dat een uitvaart organisatie bij jou in de buurt zit voor als je ergens mee zit of er problemen ontstaan bij het regelen van de uitvaart. Het is dan namelijk erg lastig als je dan een heel stuk moet reizen om je problemen met de medewerkers van deze organisatie te bespreken. Zij zijn namelijk een steun voor je in deze moeilijke tijd. 

Kies wat jij wilt

Als jij bij een bepaalde organisatie een erg goed gevoel krijgt is het natuurlijk erg fijn. Je moet namelijk ook een klik krijgen met de medewerkers van het bedrijf waar jij in moeilijke periodes bij terecht kunt. Zij hebben namelijk verstand van de situatie en kunnen jou advies geven over hoe jij er mee om moet gaan. 

 

Het goed regelen van de uitvaart

Als een persoon die dicht bij je staat overlijdt kan dit een erg grote shock voor je zijn. Veel mesnen vallen dan in een keer in een gat omdat ze een persoon moeten missen die ze vaak zagen. Het kan daarom voor sommige mensen ook erg moeilijk zijn om zichzelf op te rapen en goed bezig te gaan met het regelen van de uitvaart van de overledene. Veel mensen willen veel van de uitvaart zelf regelen, maar dit is niet altijd mogelijk. Het is daarom erg belangrijk om op tijd hulp in te schakelen zodat het wel een mooie uitvaart wordt voor de overleden persoon. 

Het inschakelen van hulp 

Het is dus sowieso belangrijk om hulp in te schakelen. Dit kun je doen door andere nabestaanden in te schakelen om te helpen, maar ook is het verstandig om een uitvaartorganisatie in te schakelen. Een uitvaart organisatie heeft over het algemeen een andere kijk op een goed geregelde uitvaart en hebben ook veel verstand hiervan door de ervaring die ze hebben. Het is alleen wel belangrijk dat je dan een organisatie vindt die goed de ideeën van jou en de overledene kan uitvoeren waardoor het een goede en mooie uitvaart wordt. 

Veel praten 

Naast het goed regelen van de uitvaart is het ook erg belangrijk om veel met de medewerkers van de uitvaartorganisatie te praten als je ergens last van hebt. Zij hebben namelijke ervaring hiermee en kunnen jou helpen als je ergens echt mee zit. Het kan namelijk soms enorm opluchten als over je problemen met een ervaren iemand praat. 

Het kiezen van een geschikte uitvaart organisatie

Als een dierbare in je omgeving overlijdt kan dit erg moeilijk zijn en weet je niet altijd wat je moet doen in zo’n situatie. Een van de dingen die je in zo’n situatie kan doen is het inschakelen van de andere nabestaanden en het inschakelen van een uitvaart organisatie kan ook erg veel opluchting geven tijdens deze moeilijke periode. Veel mensen hebben het in deze periode namelijk erg moeilijk en weten niet altijd wat ze met hun gevoel aan moeten en een uitvaart organisatie kan hier verlichting in geven als je bij een juiste uitvaart organisatie zit. 

Hoe vind je nou een goede uitvaart organisatie? 

Er zijn verschillende manieren om een goede uitvaart organisatie te vinden. Een van de dingen is om online te bekijken welke uitvaart organisaties bij jou in de buurt zitten. Het is namelijk belangrijk dat een uitvaart organisatie bij jou in de buurt zit voor als je ergens mee zit of er problemen ontstaan bij het regelen van de uitvaart. Het is dan namelijk erg lastig als je dan een heel stuk moet reizen om je problemen met de medewerkers van deze organisatie te bespreken. Zij zijn namelijk een steun voor je in deze moeilijke tijd. 

Wat als er geen klik is? 

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je totaal geen klik hebt met de uitvaart organisatie die je in eerste instantie hebt ingehuurd. Het is dan belangrijk dat je toch op zoek gaat naar een uitvaart organisatie waar jij wel goed mee kunt praten en jij je wel fijn bij voelt. 

Arbeidsdeskundig onderzoek

Arbeidsdeskundig onderzoek heeft bij de reorganisatie van ons bedrijf een belangrijke rol gespeeld. Als manager van een middelgroot accountantskantoor uit het midden van het land, hebben we een turbulente tijd achter de rug. Als gevolg van met name automatisering hebben we afscheid moeten nemen van een tiental medewerkers binnen het bedrijf. Voor drie andere medewerkers hebben we gelukkig binnen het bedrijf andere posities kunnen vinden. Dit was nooit mogelijk geweest zonder het arbeidsdeskundig onderzoek dat we hebben laten uitvoeren. Allereerst heeft het arbeidsdeskundig onderzoek een uiterst positief effect gehad op de voortzetting van het professionele leven van de 10 medewerkers die het bedrijf moesten verlaten. Het is ontzettend moeilijk om trouwe medewerkers noodgedwongen gedag te moeten zeggen. Het viel dan ook ontzettend zwaar na de bekendmaking. Echter was er ook begrip, en uiteindelijk dankbaarheid voor de mooie jaren en een gepaste oplossing, en dus een goede afloop. Het hebben van een baan is natuurlijk een voorwaarde voor een prettig en menswaardig bestaan. Alle 10 de medewerkers hebben dankzij het arbeidsdeskundig onderzoek gepast werk kunnen vinden buiten de organisatie. Voor de andere 3 medewerkers bleken er binnen de organisatie voldoende mogelijkheden te zijn. Door middel van de nodige trainingen en opleidingen worden zij nu ingezet op andere afdelingen. De intentie was eerst om nieuwe mensen van buitenaf aan te nemen. Dit is niet nodig gebleken, en nu hebben we daar mensen waar we al jaren mee werken.

ADXpert

Het arbeidsdeskundig onderzoek is uitgevoerd door ADXpert. ADXpert is een arbeidskundig expertisecentrum uit Ridderkerk, dat voor ons echt een verschil heeft kunnen maken. Ik had al de nodige goede verhalen gehoord binnen het wereldje. Nadat ik de website bekeek, die er overigens uitstekend uitziet, besloot ik contact op te nemen. Uiteindelijk hebben we de nodige gesprekken gevoerd, waarna we besloten om te kiezen voor ADXpert. We waren ook met andere partijen in gesprek. Echter hadden wij het idee dat ADXpert op het gebied van expertise en menselijke benadering veel beter scoort dan de andere partijen. Het arbeidsdeskundig onderzoek door ADXpert bleek een schot in de roos. Dankzij het arbeidsdeskundig onderzoek van ADXpert hebben zowel het bedrijf als de medewerkers een nieuwe start kunnen maken.

Meer weten

Wil je weten wat een arbeidsdeskundig onderzoek van ADXpert kan betekenen voor een bedrijf, neem dan contact op. Arbeidsdeskundig onderzoek door ADXpert heeft al voor velen het verschil kunnen maken.

Waar je op moet letten bij een uitvaart organisatie

Doordat er tegenwoordig zoveel verschillende soorten uitvaart organisaties zijn is het erg belangrijk dat je bekijkt welke er zijn en welke organisaties jou aanspreken. Als je een beetje onderzoekt welke er allemaal zijn is het gemakkelijker om een juiste uitvaart organisatie uit te zoeken. Als je een paar favoriete uitvaart organisaties op een rijtje hebt gezet kun je gesprekken aangaan met de verschillende uitvaart organisaties. Er is namelijk altijd wel een uitvaart organisatie waar jij een beter gevoel over hebt dan de andere organisaties. Als dit het geval is kun je met deze uitvaart organisatie de uivaart van de overledene gaan regelen. 

Alle wensen doorspelen 

Het is voor de uitvaart organisatie waarmee jij in zee gaat wel belangrijk om te weten wat de wensen zijn van de overledene en of deze wel doorgevoerd kunnen worden in de uitvaart. Als de overledene nou geen wensen heeft achergelaten is het belangrijk voor de nabestaanden om te bedenken wie de persoon was en wat de persoon graag terug zou willen zien in de uitvaart als deze persoon hier zelf inspraak in zou hebben gehad. Het is daarom belangrijk dat mensen die de overlenden persoon goed kenden de uitvaart zouden regelen. 

Verschillende persoonlijke aspecten terugbrengen 

Veel nabestaanden vinden het belangrijk dat de uitvaart wel gepersonaliseerd wordt. Dit kan gedaan worden door verschillende mensen die erg betrokken waren bij de overleden persoon te laten spreken. Ook kan er gebruik gemaakt worden van verschillende foto’s van de persoon om een beter beeld van de persoon te creeëren voor de mensen die de overledene niet heel vaak spraken. 

Hoe zit het met het auteursrecht foto en schadevergoeding betalen?

Het auteursrecht zorgt ervoor dat wanneer je een eigen werkt hebt gemaakt, dat iemand dit niet zomaar kan overnemen, publiceren of er misbruik van kan maken. Stel je hebt een eigen logo ontworpen waar je ontzettend trots op bent, dan wil je toch niet dat iemand dit zomaar kan overnemen onder zijn of haar eigen naam? Hetzelfde geldt wanneer je een video hebt opgenomen of een foto hebt gemaakt. Dan wil je toch ook niet dat iemand zomaar met de eer kan strijken terwijl jij het werk gemaakt hebt? Om te voorkomen dat dit gebeurt is de auteurswet in het leven geroepen. Deze wet zorgt ervoor dat alleen de maker van het werk de auteursrechten heeft om wat dan ook met het werk te doen.

Misbruik van het auteursrecht op foto’s

Ben jij onlangs aangesproken op inbreuk op auteursrechten vanwege het gebruik van een afbeelding of foto op bijvoorbeeld een website of een folder. Dan ben je zeker niet de eerste bij wie dit gebeurt, en waarschijnlijk ook niet de laatste. Het is en blijft heel makkelijk om foto’s van het internet te gebruiken voor dit soort zaken. Maar aan te raden is het zeker niet. Het levert je vroeg op laat meer nadelen op dan voordelen. Je loopt het risico om een schadevergoeding te moeten betalen vanwege het onrechtmatig gebruik maken van een afbeelding of foto. Auteursrecht foto schadevergoeding betalen komt vaker voor dan je misschien zou verwachten. Alhoewel, je kunt je ook goed voorstellen hoe vaak men wel niet foto’s van het internet gebruikt voor welk doeleind dan ook. Voorkom een sommatiebrief en controleer altijd de oorsprong van de foto en vermeld deze wanneer je de foto ergens anders gaat publiceren. Zo weet je zeker dat het geen probleem oplevert.

 

https://www.lawfox.nl/blog/7-tips-verweer-inbreuk-auteursrecht-foto/

Kies zelf hoe je je MBO interieur opleiding doet

Wil je het roer omgooien en in plaats van je kantoorbaan interieurs gaan ontwerpen? Of zou je nu je geslaagd bent willen werken en studeren tegelijk? Kies dan voor een interieur opleiding op het MBO bij Linnartz. Bij dit opleidingscentrum deel je helemaal zelf in hoe jij studeert. Zo kies je zelf of je overdag of in de avond lessen volgt en kun je kiezen om je opleiding in 1 of 2 jaar af te ronden. Je kunt bij dit opleidingscentrum ook terecht voor andere opleidingen. Denk bijvoorbeeld aan een hotel management opleiding op het HBO.

Leer veranderingen implementeren met een hotel management opleiding op het HBO

Wanneer je een hotel management opleiding gaat volgen, dan ga je een dynamische baan tegemoet. De trends en ontwikkelingen binnen de hotelbranche staan niet stil. Kies daarom voor het volgen van een hotel management opleiding op het HBO bij Linnartz. Dit opleidingscentrum bereidt je zo goed mogelijk voor om het beste uit jouw carrière als hotelmanager te halen en om te gaan met al deze snelle veranderingen. De opleiding is in zowel vol- als deeltijd te volgen. Je kunt bij Linnartz Opleidingengroep ook terecht voor het volgen van MBO opleidingen. Kies bijvoorbeeld voor een interieur op leiding op het MBO.

Leren hoe jij dat wilt met een hotel management opleiding op het HBO   

Wil je na je HAVO of VWO een opleiding tot hotelmanager gaan volgen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je werk, omdat je erop uitgekeken bent? Kies dan voor de hotel management opleiding op HBO van Linnartz. Bij dit gespecialiseerde opleidingscentrum deel jij je opleiding precies in zoals jij dat wilt. Ga je liever ’s avonds naar school om overdag te werken? Leer je liever voltijd of deeltijd? Het kan allemaal als je kiest voor de HBO hotelmanagement opleiding bij Linnartz, waar je kunt leren over hotelmanagement op jouw manier. Je kunt hier ook terecht voor allerlei andere opleidingen. Denk aan een interieur opleiding op het MBO. 

 

Wat moet er gebeuren met de spullen van de overledene

Het is een erg vervelende periode als een dierbare die dicht bij je stond overlijdt. Dit wordt namelijk een periode waarin er veel geregeld moet worden en er dus allerlei dingen op een rijtje gezet moeten worden. Als eerste is het natuurlijk belangrijk dat de uitvaart van de overledene goed geregeld wordt. Dit kan door de nabestaanden gedaan worden, maar ook kan het gemakkelijker zijn om een uitvaart organisatie in te schakelen die je kan helpen met de dingen die gergeld moeten worden voor de uitvaart. Het is dan alleen wel belangrijk dat je aan de uitvaart organisatie doorspeelt welke dingen er terug moeten komen in de uitvaart. 

Wat gebeurd er met de spullen van de overledene? 

Als een persoon overleden is blijven de spullen natuurlijk niet in het huis van diegene staan. De spullen moeten er weggehaald worden en het huis kan doorverkocht worden en de opbrengst hiervan kan onder de erfgenamen verdeeld worden. Hoe de spullen van deze persoon verdeeld worden hangt ook af van de erfgenamen van de persoon en of de persoon familie of vrienden had die in het testament opgenomen zijn. Als je niet in het testament opgenomen bent is de kans ook klein dat jij iets van deze persoon erft. 

Een persoonlijke uitvaart 

Het is voor veel personen wel belangrijk dat de persoon die overleden is wel een persoonlijke uitvaart krijgt. Bij een persoonlijke uitvaart kun je denken aan verschillende dingen. Zo kunnen er verschillende mensen op de uitvaart komen spreken over de persoon, maar ook kunnen er veel foto’s gebruikt worden om een beeld te geven van hoe de persoon daadwerkelijk leefde en in het dagelijse leven deed. 

Haren implanteren Turkse kliniek

Bent u van plan om haren te implanteren in een Turkse kliniek? Dan hebben we goed nieuws voor u. Global Hair biedt FUE en FUT haarbehandelingen in Turkije. Als u een haartransplantatie wilt hebben kunt u bij een haarkliniek in Turkije langs. Daar krijgt u dan een FUE of FUT haarimplantatie. Dat kunt u aanvragen om haarverlies boven op het hoofd tegen te gaan, maar het is evenzo een optie om dat aan te vragen voor baardtransplantatie of bijvoorbeeld een wenkbrauwtransplantatie.

Een consulent van Globalhair.nl kan u informeren over wat er zoal bij komt kijken als u uw haren laat transplanteren in een Turkse haarkliniek. U krijgt na de behandeling een PRP plasmabehandeling die de groei bevorderd van de recent geïmplanteerde haren. Als u met een haarspecialist wilt spreken die een plan kan opstellen dan zit u voor haartransplantatie bij Global Hair aan het juiste adres.

FUE en FUT behandeling

Een belangrijk onderdeel van het laten implanteren van haren in een Turkse kliniek is dat u een FUE of een FUT behandeling krijgt. In het eerste geval heet het Follicle Unit Extraction en in het tweede Follicle Unit Transplant. Bij methode één zullen er follikels, in dit geval grafts, worden verwijderd en getransplanteerd. Dat gebeurt stuk voor stuk en kan oplopen tot wel 4500 duizend grafts per haartransplantatie. Een haarchirurg uit Turkije kan dat voor €1900 tot €4000 doen. Als u dus uw haren wilt laten transplanteren doe dat dan zeer goedkoop bij Globalhair.nl.

Kies voor comfort

Indien u werkelijk voor comfort kiest zult u uw haar laten implanteren door een haarspecialist uit een Turkse haarkliniek. Deze kan u dan een comfortabele haarimplantatie met de FUE methode geven. In een zeer enkel geval kunt u alsnog kiezen voor de FUT methode die vele malen minder comfortabel is. Wenst u dus kwaliteit haarbehandelingen van een haarchirurg in Turkije? Dan kunt u een consultant van Global Hair vragen welke methode van haartransplantatie in Turkije het meeste comfort biedt.

 

https://www.globalhair.nl/

Feestje geven? 8 tips voor feesten en partijen

U hebt iets leuks te vieren. Misschien een jubileum. Of een verjaardag? Maakt niet uit. Een feestje geven in regio Arnhem doe je bij de Kommensaal.

 

Hier zijn tien tips voor het geven van een feest. Zo ga je je feest onvergetelijk  maken:

 1. Wat valt er te vieren? Is het een bedrijfsfeest voor een bepaald jubileum? Of is het een verjaardagsfeest?
 2. Kies een datum uit. Dit kun je doen door middel van overleg of een datumprikker. Komt er drank bij kijken? Organiseer het feest dan in het weekend.
 3. Bedenk goed wie je wel en niet uitnodigt voor een zo goed mogelijke sfeer. Maak van tevoren een lijstje. Denk er ook aan dat sommige een +1 zullen vragen. Eventueel vragen je gasten hun vrouw en kinderen mee.
 4. Huur een goede feestlocatie in. Iets met veel sfeer en gezelligheid is onmisbaar!
 5. Moeten mensen wat meenemen? Is het een themafeest? Zorg dat je je gasten goed informeert wanneer je ze uitnodigt.
 6. Denk aan de allergieën en wensen van je gasten! Zijn er ook non-alcoholische opties? Misschien is het gezellig als iedereen drinkt, maar als ze nog moeten rijden, is het natuurlijk not-doen. Ook wanneer iemand zwanger is op de feestlocatie.
 7. Borrels, hapjes en snacks! Je laat je gasten toch niet uithongeren?
 8. Wat zijn jou eisen voor de feestlocatie? Is het een formeel of informeel feest? Moet het goed bereikbaar zijn? Wat is de capaciteit van de feestzaal? Komt iedereen met de auto of moet het ook bereikbaar zijn met het OV? Kortom: een goede locatie is belangrijk.

 

Laat de Kommensaal je nou willen helpen met een goede feestlocatie. Zo kunt u onbezorgd een leuke tijd hebben. Ga snel naar de feesten en partijen pagina!

 

https://www.de-kommensaal.nl/feesten/feesten-partijen/

Kom naar een advocaat in Roosendaal voor gesubsidieerde rechtsbijstand

Rechtszaken zijn ontzettend duur. Daarom vermijdt u deze het liefst. Maar wat nu als u onrechtmatig wordt beschuldigd? Of als u schade ondervindt dankzij het handelen van een ander? Soms is de gang naar de rechtbank onvermijdelijk, uw enige optie. Gelukkig kunt u in die gevallen wél terecht bij Advocatenkantoor van Beers. Deze advocaat uit Roosendaal staat u bij wanneer een rechtszitting noodzakelijk is. Heeft u hier zelf de financiële middelen niet voor, dan kunt u bij dit advocatenkantoor overheid gesubsidieerde rechtsbijstand, ook wel pro deo genoemd, aanvragen. Professionele en betrouwbare hulp van een advocaat die uw belangen behartigt, dat is pas service!

Weten waar u recht op heeft dankzij deze advocaat in Roosendaal

Het is niet alleen een onzekere tijd voor mensen zonder vaste baan. Ook een vaste baan biedt geen houvast. Dan is het extra zuur wanneer uw uitkering bij het UWV bijvoorbeeld wordt gekort, of nog erger, u wordt minder arbeidsongeschikt bevonden dan u daadwerkelijk bent. Wat doet u dan? En mag een dergelijke instantie dat zomaar doen? Het zijn vragen waar u een antwoord op krijgt dankzij de deskundige werkwijze van Advocatenkantoor van Beers. Deze advocaat in Roosendaal heeft jaren aan ervaring met sociaal zekerheidsrecht en kan u precies vertellen waar u wel en geen recht op heeft. Vergroot uw eigen kennis, maak uzelf weerbaarder, en plan een afspraak in.

De advocaat in Roosendaal die al uw juridische vraagstukken oplost

Wilt u juridische vraagstukken opgelost hebben? Dan gaat u naar een advocaat in Roosendaal. U gaat er natuurlijk vanuit dat u de diensten van een advocaat niet (zo snel) nodig heeft, en dat is precies waarom deze noodzaak altijd onverwacht komt. Op een moment dat u eigenlijk juist voorbereid moet zijn. En dan is het fijn dat u in de buurt terecht kunt bij Advocatenkantoor van Beers. Mr. Van Beers heeft meer dan 15 jaar ervaring als advocaat en helpt u bij juridische vraagstukken op alle rechtsgebieden. Maak hiervoor een afspraak of loop gewoon binnen voor meer informatie.

Advocaten in Hoorn en aanbestedingsrecht

Aanbestedingsrecht, wat houdt dat in?

Aanbestedingsrecht is van toepassing op aanbestedende diensten als gemeenten, provincies en waterschappen. Maar naast deze diensten is aanbestedingsrecht ook toepasbaar op plubliekrechtelijke instellingen als ziekenhuizen en universiteiten. Tegenwoordig kunnen tevens private bedrijven aanbestedingen uitschrijven, echter geldt dit wel onder bepaalde voorwaarden. Met specifieke kennen van onder andere aanbestedingsdocumenten en de aanbestedingsregelgeving staan de advocaten in Hoorn jou bij tijdens het hele aanbestedingstraject. Om het feit dat de Europese en nationale regelgeving op het gebied van aanbesteding ingewikkeld is, is het aan te raden je door een van de advocaten in Hoorn te laten adviseren en begeleiden. Hierbij kan het gaan om het adviseren en begeleiden bij het opstellen van een aanbesteding en bij inschrijven van een aanbesteding.

 

Een aanbesteding bij aanbestedingsrecht

Het komt vaak voor dat er problemen ontstaan bij de aanbesteding. In enkele gevallen is de aanbesteding niet duidelijk of niet in overeenstemming met de regels. De aanbestedingswet wordt door veel mensen als ingewikkeld ervaren en door op tijd advies te vragen, voorkom je veel problemen. Het is daarom zeker raadzaam om advies te vragen aan advocaten in Hoorn die gespecialiseerd zijn in de aanbestedingswet. Dit advies kan je in het vervolg van het traject namelijk aanzienlijke voordelen opleveren en kan daarnaast het verschil maken tussen een kostbare procedure en een eenvoudig te herstellen gebrek in de aanbesteding.

 

Waarom kies je voor een van de advocaten in Hoorn

Op het moment dat jij je wilt inschrijven voor een aanbesteding of dat je het niet eens bent met de uitslag van een aanbesteding, dan is het verstandig om de hulp van de advocaten in Hoorn in te schakelen. Deze advocaten zijn immers gespecialiseerd in aanbestedingsrecht en kennen de internationale/nationale wet en regelgeving tot in de puntjes. Meer weten over wat deze advocaten precies voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met de advocaten uit Hoorn op en laat je informeren!

De diensten van Groeneveld GDW!

Als je op zoek bent naar iemand die achter jouw debiteuren aangaat dan moet je Groeneveld GDW benaderen. Zij hebben ons een tijd geleden ook geholpen om ervoor te zorgen dat alle klanten die bij ons nog rekeningen open hebben staan gewoon alles betalen. Ze hebben er ook voor gezorgd dat dit op een manier verloopt waarbij het voor de klanten aangenaam is en ze zich niet opgejaagd voelen. Dit komt doordat ze ervoor zorgen dat ze weten op welke manier klanten reageren op vragen door hun lange ervaring. Groeneveld GDW is de afkorting van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders. Dit is het bedrijf wat jou kan helpen met dit soort kwesties en je weet gewoon zeker dat het op de juiste manier verloopt.

Mijn ervaring met Groeneveld GDW

Zelf heb ik hele goede ervaringen met Groeneveld GDW. Dit komt omdat ik geen makkelijke klanten heb en echt iemand nodig heb die mij hierbij helpt. De taak om te bellen naar klanten die niet betalen is een mentaal slopende, maar ook een zeer tijdrovende taak. Ik kan er niet iemand voor in dienst nemen omdat het alleen gebeurt bij pieken in het jaar. Om deze reden schakel ik Groeneveld GDW op projectbasis in en het helpt mij altijd weer om ervoor te zorgen dat het gewoon allemaal betaald wordt en mijn balans weer compleet is en dat de gaten weggenomen worden. Groeneveld Gerechtsdeurwaarders, of korter Groeneveld GDW doet dit zonder dat de relatie met de klant verslechtert. Dit komt dus door de manier waarop ze klanten benaderen, dit is voor beide partijen aangenaam.

 

Meer hierover?

Wil je nog meer weten over wat Groeneveld GDW voor jou allemaal kan betekenen? Neem dan contact met hen op ze kunnen je vertellen bij wat voor soort projecten ze kunnen helpen en wat ze precies vragen van een klant. Op deze manier kun je kijken op jij en Groeneveld Gerechtsdeurwaarders een goede match zijn en of jullie elkaar van dienst kunnen zijn. Twijfels worden dan weggenomen en je kunt gewoon zelfverzekerd aan de slag gaan met de primaire werkzaamheden, want de nare dingen neemt Groeneveld GDW over!

 

Een merk voor je onderneming laten registreren?

Wat zijn de gevaren voor het kiezen van geen merk registratie?

Bijna de helft van de merken verliest omzet door namaakgoederen. Daarnaast geeft een op de drie merken aan dat het in dat geval gaat om een verlies van meer dan 10%. Dit onderzoek maakt duidelijk dat merkbescherming in complexiteit zal blijven groeien en dat het daarom dus belangrijk is dat organisaties hun aanpak wijzigen. Merkbescherming gaat immers niet alleen over producten, maar ook om het behouden van consumentenvertrouwen. Een geregistreerd merk mag namelijk het ®-teken gebruiken en dat wekt vertrouwen op van de consumenten. Op het moment dat een merk dit teken niet heeft, dan zal dit wantrouwen veroorzaken bij de consumenten.

 

Hoe realiseer je succesvolle merkbescherming?

Voor een succesvolle merkbescherming is een goede samenwerking nodig tussen de afdelingen marketing, IT en juridische zaken. De eerste stap van merkbescherming is merk registratie. Hierdoor krijg je namelijk het exclusieve recht om jouw merk te gebruiken tot bepaalde producten of diensten in een betreffend gebied. Door merk registratie mag je optreden tegen het gebruik en de registratie van een jonger gelijkend merk en anderen die zonder toestemming jouw merk gebruiken voor dezelfde of soortgelijken producten of diensten.

 

Schakel een merkenbureau in

Het is dus een verstandige keuze om jouw merk te laten registreren. Maar waar kan je dit doen? Je kunt de hulp inschakelen van een merkenbureau. Dit bureau is gespecialiseerd in het registreren, deponeren en beschermen van merken. Tevens werkt een merkenbureau samen met een advocatenkantoor. Op het moment dat anderen misbruik maken van jouw merk dan kunnen de advocaten die gespecialiseerd zijn in merkenrecht jou bijstaan en advies geven. Je kunt dus altijd rekenen op de juiste steun en het juiste advies in elke situatie. Wil je meer weten over wat een merkenbureau voor jouw onderneming kan betekenen? Bekijk dan de website of neem telefonisch contact op. 

ICT en recht hebben veel verband met elkaar

Het ICT recht is een juridische wet die, zoals de naam al zegt, in verband staat met internet en ICT. Officieel bestaat dit recht niet, en is het een verzamelnaam voor verschillende rechtsgebieden die met elkaar in verband staan. Toch wordt deze term erg vaak gebruikt en daardoor weet iedereen wat er wordt bedoeld met het ICT recht. Heb je een online conflict opgelopen maar weet je niet precies onder welk recht het valt? Spreek dan gewoon van een conflict op het gebied van het ICT recht en iedereen weet waar je het over hebt. Een specialist kan je dan verder helpen bij het uitzoeken tot welk specifiek recht het behoort.

ICT vermogensrecht

Een van de rechten die behoord tot het ICT recht is het ICT vermogensrecht. Dit recht is onderdeel van het privaatrecht en heeft betrekking op vermogensbestanddelen, het goederenrecht en verbintenissenrecht op het gebied van ICT. Dit rechtsgebied geeft ook duidelijkheid over eigendommen zoals hardware, software en data.

ICT verbintenissenrecht

We hebben dit rechtsgebied net al even benoemd, maar het ICT verbintenissenrecht is een groot onderdeel van het ICT recht. Dit recht regelt hoe overeenkomsten tussen ICT leveranciers, distributeurs, resellers en afnemers worden geregeld. Bij dit onderwerp zijn veel vragen te bedenken. Neem als voorbeeld “Kan een ICT overeenkomst beëindigd worden?” of “Wanneer heb je recht op een schadevergoeding in ICT projecten?” Dit en nog tal van andere vragen komen veel voor bij het ICT verbintenissenrecht.

Overige rechtsgebieden

Naast de zojuist genoemde rechten behoren het ICT algemene voorwaardenrecht en ICT geschillenrecht ook tot het overkoepelende ICT recht. Ben je nieuwsgierig naar deze rechtsgebieden en wil je graag meer weten over ICT en recht? Ga dan op onderzoek uit, er valt online genoeg te vinden. Ga op onderzoek uit en je vindt gegarandeerd waar je naar op zoek bent.

https://www.lawfox.nl/ictrecht/

Kom goed door de moeilijke tijd heen en schakel een mediator uit Amsterdam in

Spanningen kunnen hoog oplopen onderling tijdens de scheiding. U en uw ex-partner zijn erbij gebaat om een mediator in te schakelen uit Amsterdam.Dit is een neutrale bemiddelaar die ervoor zorgt dat er gezamenlijk naar een oplossing wordt gezocht waar zich beiden in kunt vinden. Er worden afspraken gemaakt die passend en uitvoerbaar zijn. U ontvangt niet alleen begeleiding voor het regelen van vele zaken, zoals het echtscheidingsconvenant, alimentatie en de omgangsregeling met uw kinderen, ook op emotioneel vlak wordt u bijgestaan. Een mediator met scheidingsbemiddeling in Amsterdam helpt u om deze moeilijke periode door te komen en dat jullie in goed overleg uit elkaar gaan.

Waarom kiezen voor een mediator uit Amsterdam?

Als u een scheiding doorloopt, ervaart u de heftige emotionele achtbaan waar u in terecht bent gekomen. Dit is moeilijk, niet alleen voor u, maar ook voor uw ex-partner en eventuele kinderen die u samen heeft. Daarom is het belangrijk dat de scheiding goed wordt geregeld. Het is verstandig om samen om de tafel te gaan met een mediator uit Amsterdam. Maar waarom dan? Bij Resolve heeft men kennis van zaken. Er worden onderling concrete en goede afspraken gemaakt. Hierdoor ontstaat doorgaans veel rust en duidelijkheid. Bovendien kunnen u en uw (ex-)partner problemen en meningsverschillen bespreken en uit de wereld helpen. Dit zorgt voor een goede omgang in de toekomst.

Scheiding binnen 4 stappen geregeld met mediator uit Amsterdam

Het scheidingsproces is voor de hele familie een emotionele periode. Daarom vindt u het wellicht prettig om een derde, onafhankelijke persoon in te schakelen bij uw scheiding. Door een mediator uit Amsterdam in te schakelen, bent u samen in staat om duidelijke afspraken te maken. Bij Resolve wordt uw scheiding stap voor stap geregeld. Allereerst wordt geïnventariseerd wat er geregeld moet worden. Denk aan de (huidige) woonsituatie, omgangsregeling et cetera. Daarna worden oplossingen gezocht en wordt alles met een stappenplan geregeld. Vervolgens wordt een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan opgesteld waarna de juridische vraagstukken worden ingediend bij de rechtbank. Zo is uw echtscheiding, tot en met de inschrijving van de burgerlijke stand, afgehandeld.

Dankzij online scheiden is alles snel achter de rug

In het geval dat u de scheiding snel achter u wilt laten, is het slim om online van elkaar te scheiden. Op die manier zorgt u ervoor dat de periode vol emoties korter is dan normaal. Wanneer u uw scheiding online gaat aanvragen, dan wordt deze namelijk zo snel mogelijk afgewikkeld. Uiteraard volgens alle regels en op een betrouwbare en veilige manier. Zo wordt u gedurende het hele proces goed begeleid, ontvangt u professionele hulp van een mediator en wordt er op de juiste manier met uw gegevens omgegaan. Het grootste voordeel is dat online scheiden helemaal gratis kan, mits u voldoet aan de voorwaarden van de inkomensgrens. Wilt u daar graag meer over weten? Een specialist als Gratisscheiden.nl kan u er alles over vertellen.

Online scheiden: hoe werkt dat precies?

Scheiden van uw partner is altijd verdrietig. Als u ervoor kiest om online een echtscheiding te starten, zult u merken dat er veel zaken uit handen worden genomen. Het is prettig dat u dan wat hulp krijgt bij de afwikkeling van uw echtscheiding. Bij Gratisscheiden.nl kunt u uw scheiding online aanvragen. Online scheiden is niet alleen handig, het zorgt er ook nog eens voor dat alles snel en goed wordt geregeld. Maar hoe werkt online scheiden precies? U vult online het aanvraagformulier in. Daarna stuurt u alle benodigde informatie op. Op basis daarvan stelt de specialist alle benodigde scheidingsdocumenten op. Tot slot wordt het verzoek ingediend bij de rechtbank.

Online scheiden met de hulp van een mediator

Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om online van uw partner te scheiden. Gaan u en uw partner binnenkort uit elkaar? En hecht u ook belang aan persoonlijk contact en wilt u het liefst met elkaar blijven praten tijdens het scheidingsproces? Dan is het verstandig een mediator in te schakelen. Ook dan kunt u online een scheiding aanvragen. U krijgt dan een mediator toegewezen, zodat u verzekerd bent van goede begeleiding en persoonlijk contact. De mediator helpt u te allen tijde met elkaar te blijven praten. Online scheiden is dus eenvoudig, maar het sluit persoonlijkheid absoluut niet uit. Gratisscheiden.nl is een specialist die u hierbij kan helpen.

Focus en afleiding in het verkeer

Als je veel onderweg bent is de kans groot dat je regelmatig een ongeluk tegen komt, geen prettig gezicht en toch gebeuren er elke dag ongelukken. Wanneer je hier veilig lang rijd ben je blij dat jij niet in deze situatie zit. Maar hoe kun je nu eigenlijk voorkomen dat je niet te maken krijgt met een ongeluk?

Focus en afleiding

Onderweg is het van groot belang dat je rekening houdt met je focus. Wanneer je niet gefocust bent is de kans veel groter dat jij te maken krijgt met een ongeluk. Focus is zeer belangrijk en al helemaal in het verkeer. Daarnaast staat dit in verhouding met de afleiding, wanneer je veel afleiding hebt is je focus hoogstwaarschijnlijk een stuk lager. Om ervoor te zorgen dat je goed gefocust bent en blijft is het goed zoveel mogelijk afleidingen weg te leggen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het gebruiken van je mobiele telefoon achter het stuur. Dit is bij veel mensen een nare gewoonte die moeilijk af te leren is. Veel mensen pakken de mobiel wanneer ze ook maar even de tijd hebben, echter is dit achter het stuur nooit verstandig. Voor je het weet komt er een tegenligger aan die je over het hoofd hebt gezien. Het is van groot belang dat je de focus blijft bewaren wanneer je aan het rijden bent, anders kan jij de volgende zijn de te maken krijgt met een auto ongeval. Naast dat er afleiding kan ontstaan door het gebruik van de mobiele telefoon zijn er nog meer factoren die hierin een rol spelen. Als je bijvoorbeeld in onbekend gebied aan het rijden bent met de tomtom aan en je ondertussen niet helemaal weet waar je nu echt bent dan kan je hierdoor snel afgeleid raken. Mocht dit het geval zijn, kies er dan altijd voor om je auto even aan de kant te zetten en hier rustig de tijd voor te nemen. Wanneer je dit tijdens het rijden doet dan is de kans op een ongeluk vele malen groter. Let op je focus en voorkom afleiding, zet je telefoon uit en stel de tomtom van tevoren goed in. Zo draag je uiteindelijk bij aan de veiligheid op de weg.

https://www.juridischbureauletselschade.nl/

FIFA 18 breaks sales records

The Spanish Association of Video Games has recently published which games have been the best sellers during the month of December. The data has been obtained thanks to the consulting company GfK and they leave us a podium formed by FIFA 18 and Call of Duty: WWII, both for PlayStation 4 and Super Mario Odyssey for Nintendo Switch.

FIFA 18 becomes today already one of the best-selling deliveries in the series since its inception. The soccer game that has appeared on PS4, Xbox One, PC and Nintendo Switch presents itself as one of the best and most successful of the year; only last week he put 300,000 copies on the market. Totally unstoppable and it is that this makes that already add ten million copies in total, all over the world.

They have echoed all platforms, and now it only remains to specify which console has sold the most. Guess? Indeed, in PS4 the figure has been 7.48 million. The rest, almost completely, has been for Xbox One, saving the percentages of Nintendo Switch (330,000 units) and PC (a ridiculous amount of 70,000).

It was the best-selling title in December and has already exceeded the sales of the FIFA 17 delivery, and that this was one of the most successful also during the previous year.

Here we leave the listings of the titles sold by platforms in the last month of December.

FIFA 18 (PS4)

CALL OF DUTY WWII (INCL. EXCLUSIVE ED.) (PS4)

SUPER MARIO ODYSSEY (SWITCH)

STAR WARS: BATTLEFRONT II (PS4)

ASSASSIN’S CREED: ORIGINS (INCL. EXCLUSIVE ED.) (PS4)

MARIO KART 8 DELUXE (SWITCH)

GRAND THEFT AUTO V (PS4)

POKEMON ULTRA SOL (NINTENDO 3DS)

JUST DANCE 2018 (WII)

THE LEGEND OF ZELDA: BREATH OF THE WILD (SWITCH)

As the fifa 18 is popular now, more players have played, so the better players in games are everyone needed, and the fifa 18 coins can help you to get the better players you desired, so come to the legit site to get the coins now!

http://www.u7buy.com/fifa18/fifa18-coins.html

Incassobureau in Veenendaal nodig?

U heeft een debiteur die niet wil betalen, dan heeft u een incassobureau gelegen in Veenendaal nodig. Het kan zijn dat u dit soort situaties nog nooit heeft meegemaakt, en dus ook nooit gebruik heeft gemaakt van een incassobureau uit Veenendaal. Geen zorgen, ons incassobureau uit Veenendaal, Groeneveld gerechtsdeurwaarders, zal u kort door ons incassotraject nemen. Dan weet u precies wat u van ons incassotraject kunt verwachten, en kunt u met een gerust hart naar ons incassobureau in Veenendaal gaan op het incassotraject van start te laten gaan. Wij vinden het optimaal informeren van klanten zeer belangrijk, daarom hebben wij hier dit stukje text om u dat haarfijn uit te leggen. Bent u er klaar voor? Hier gaat ie dan.

Het incassotraject van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders, incassobureau in Veenendaal

Het incassotraject van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders, incassobureau te Veenendaal bestaat uit vier stappen. De eerste stap heet de pre-incasso. U voert uw vordering in via DebKey, vervolgens wordt de pre-incassobrief op ons briefpapier naar uw debiteur verzonden. U krijgt een herinnering van ons via de e-mail over de status van de pre-incassobrief, die door ons incassobureau te Veenendaal is verstuurd. Als er iets veranderd, er is een andere regeling getroffen of u heeft uw geld teruggekregen, dan verandert de status naar ‘geen incasso’. Mocht dit niet gebeuren, dan gaan we over op het incassotraject.

De tweede stap is de minnelijke incasso. Wat wij als incassobureau in Veenendaal dan als eerste doen is u bellen om de voorwaarden nog eenmaal door te nemen. Daarna bellen we uw debiteur twee keer om op vriendelijke toon hem of haar aan te manen. Lukt het hierdoor niet om hem of haar te laten betalen, dan heeft u drie mogelijkheden. U kunt het dossier sluiten, een gerechtelijk traject beginnen of alternatieve maatregelen te treffen.

De derde en vierde stap

In de derde stap begint de dagvaarding, die door onze deurwaarder wordt uitgebracht, en bij de rechtbank wordt ingediend. Er is dan een hoorzitting waar de debiteur bij aanwezig moet zijn, en de rechter zijn vonnis uitspreekt. In de vierde stap wordt het vonnis uitgevoerd, en kunt u kiezen of we beslag leggen op het inkomen van de debiteur, zijn banksaldo of zijn inboedel.

Hulp nodig met het begrijpen van wetgeving?

Als u hulp nodig heeft met wetgeving, dan bent u aan het juiste adres. Digitaal ondertekenen is iets dat steeds vaker gebruikt wordt. Steeds meer bedrijven maken er gebruik van en enkele handige software aanbieders hebben methodes ontwikkeld zodat je eigenlijk overal digitaal kunt ondertekenen waar internet is. Het is veel makkelijker dan een brief schrijven en vervolgens een handtekening eronder zetten. Toch werkt het bijna hetzelfde. Toch is nog wel best veel onduidelijk. Want welke soorten digitaal ondertekenen zijn er en is het juridisch allemaal wel mogelijk?

Is er wetgeving voor digitaal ondertekenen?

Als het gaat om digitaal ondertekenen, is er wetgeving van kracht. Om te beginnen kennen we drie soorten van online ondertekenen. De gekwalificeerde handtekening is de meest vergaande versie doordat allerlei aanvullende eisen gelden met betrekking tot certificaten. Standaard online handtekening, geavanceerde elektronische handtekening en gekwalificeerde elektronische handtekening. Een standaard elektronische handtekening is gekoppeld aan specifieke gegevens waardoor je de identiteit van de ondertekenaar kunt vaststellen. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om fraude te plegen en bent u zeker dat alleen u die handtekening gebruikt. Dit kan een gescande handtekening zijn. Een geavanceerde elektronische handtekening moet aan enkele eisen voldoen. Zo moet deze op unieke wijze aan de ondertekenaar verbonden zijn, waardoor de ondertekenaar te identificeren is. Daarnaast moet de ondertekenaar controle kunnen houden over de manier van ondertekenen waardoor je eventuele wijziging van het bestand kunt traceren.

Hoe werkt het qua wetgeving?

Digitaal ondertekenen staat juridisch gezien volledig gelijk aan de normale handgeschreven handtekening. Dit is ook de reden waarom bedrijven steeds meer documenten en facturen op deze manier laten ondertekenen. Bijvoorbeeld als je een merk wilt registreren of als je advies wilt bij het verkopen van een bedrijf. Een digitale handtekening is rechtsgeldig op grond van artikel 3:15a BW. Dit wetsartikel geeft letterlijk aan dat de elektronische handtekening dezelfde rechtsgevolgen als een handgeschreven handtekening, indien voor deze beide elektronische handtekeningen de methode voor ondertekening die gebruikt is voldoende betrouwbaar is, gelet op het doel waarvoor de elektronische handtekening is gebruikt en op alle overige omstandigheden van het geval.

Sustainable and economical heating

Natural gas will disappear from homes step by step. Renewable energy for heating and hot water supply will replace it in due course. This article shows what heat pumps and solar water heaters have to offer as an alternative to the traditional ErP-boiler, central heating boiler or gas stove.

Heating is a large energy user in the home. Almost half of your energy bill includes charges for heating, and a tenth for hot water. Heating your house in an energy-efficient and sustainable way and heating your water pays off, for your wallet and the environment.

Tips on heating and hot water

 1. Make a first step towards sustainable heating to combine your boiler with a solar water heater or hybrid heat pump.
 2. Do you want to fully switch to sustainable energy for your heating and hot water? Design together with an adviser a whole new system. Think of good insulation, low temperature heating, electric heat pump and a solar water heater. 
 3. You can now get an attractive grant if you have a solar water heater or heat pump.
 4. Use your heating in a smart manner. That saves a lot more than you may think. 
 5. Of all the hot water you use, 80 percent goes to the shower. With a water saving shower head and shorter showers you can save significantly on your energy consumption. 
 6. Find practical information on buying a condensing boiler and how to get the most economical use out of your central heating boiler.

Heating without natural gas is the future

In almost all British houses the central heating runs on natural gas. In order to keep climate change within limits it is necessary to cut down the use of fossil energy, such as natural gas, to almost zero. Gas consumption in 2030 should be substantially less. That seems far away, but is closer than you think. If you now buy a new you buy a new Condensating boiler on gas, then it probably will be your last one.

Sustainable heat

Sustainable heating is heating without emitting CO2: sustainable electricity or heat from biogas, heat from solar water heaters, groundsource heat that is stored there during the summer, and heat from deeper layers. The conventional central heating boiler on gas will be replaced step by step by electric heat pumps via heat and district heating networks. Although we can’t yet say how central heating in the future will look like. And it will be different per district.

Very good insulation as a basis

A house that is very well insulated will need little heat in the winter to be comfortable. Newer homes built after 2000 have good insulation and HR ++ glass. Some older homes do have insulation, but less thick. And even older houses are often only partially insulated, the insulation of the facade and the floor is missing in many cases. 

Improve your home

Discover on the internet what you can do to improve the insulation of your home, what it costs and how much you can save. 

Please help, my boiler is to be replaced!

Start early with figuring out which sustainable options there are for you. For example, if your boiler is 12 years of age or older. If you wait until you finally boiler is broken you are in the cold, you’re too late!

A condensing boiler with smart thermostat

A condensing boiler runs on natural gas, which is not a sustainable fuel although it will be as efficient as possible. In addition to this, modern condensing boilers have fuel-efficient electric pumps for the distribution of hot water to the radiators or underfloor heating Glasgow. A smart thermostat helps you to use the heating economically. How much you will save depends on how efficient you heat the house already. 

Especially in apartments, there is not always a flue that is suitable for a condensing boiler. Discuss this with the installer and/or the owners association what the possibilities are.

A solar waterheater 

A solar water heater heats water with sunlight. And if there is too little sun is, the boiler steps in. You can save half of your gas consumption for hot water by utilysing a solar waterheater.

A hybrid heat pump

A hybrid heat pump is a combination of a small electric heat pump with an ErP-boiler. It will either save on gas consumption or supplies additional heating whichever is necessary. The heat pump does most of the work, the boiler jumps in on cold days and when extra warm water is needed. A heat pump uses heat produced in the air, water or soil and is a bit like a kind of fridge. With a heat pump you are going to have more power, but with much less gas consumed. That is very environmentally friendly: your CO2 emissions for heating will decrease by at least 50 percent and more if you stream from the Sun or the wind. 

A fully electric heat pump

You can also opt for a fully electric heat pump: with it you will have no gas central heating boiler. To do this, you have a very well insulated House with low temperature radiators and/or underfloor heating

Additional options for efficient heating and hot water

Water-saving shower head and shorter showering!

Half of the UK has it aleady: a water saving shower head. With less hot water you have just as much pleasure. And with some shorter showering the saving is even bigger. 

It is good to realise that a litre of hot water costs 50 times as much energy as a liter of cold water

And how sustainable is a wood burning stove?

An ordinary wood stove is inefficient and polluting. If you consider wood as a source of heating, look for a wood pellet stove or biomass boiler. But for the environment is a heat pump with low temperature heating (LTV) a better choice than a pellet stove. 

https://www.incognitoheatco.com/news/2017/4/20/energy-efficient-home-in-east-lothian

Betrokken bij een ongeval? Schakel een letselschade advocaat in.

Wanneer u als slachtoffer betrokken bent geraakt bij een ongeval dan heeft u in de meeste gevallen recht op een schadevergoeding van de tegenpartij. Een schadevergoeding klinkt misschien makkelijk, maar het proces is vaak lang en vergt erg veel energie. De grote vraag is dan vaak ook; waar heb ik recht op als slachtoffer?

De partij waar u mee te maken krijgt is meestal een grote verzekeraar.

Deze partij staat aan de kant van de tegenpartij en heeft veel ervaring in letselschades. Het is verstandig om u tijdens dit traject bij te laten staan door een letselschade advocaat. Deze heeft de kennis die u wellicht niet hebt. Samen met de letselschade advocaat bespreken jullie de stappen. Deze stappen worden genomen tegen de tegenpartij.

Zo zijn er veel goede letselschade advocaten zoals die van Juridisch Bureau Letselschade ook wel JBLG genoemd. Dit letselschadebureau heeft een ruime ervaring in het bijstaan van een letselschade slachtoffer. Daarbij gaat het niet alleen om de zaak, maar ook heeft een letselschadebureau ervaring om u te adviseren bij andere vergoedingen. Van re-integratie op het werk tot aanpassingen in uw huis. Alles wat voor u belangrijk is.

Een paar veelvoorkomende letselschades zijn een letselschade bij een aanrijding, dit kan bijvoorbeeld een aanrijding zijn met een andere auto, persoon of fietser. Ook kan JBLG u bijstaan bij whiplash schadevergoedingen of een medische fout in het ziekenhuis door een arts of specialist. Maar ook kan schade toegebracht worden door een werkgever. Vaak is dit psychisch waarbij u zich niet meer op uw plek voelt op het werk. Denk aan een bedrijfsongeval dat tijdens het uitoefenen van uw werk gebeurd. Een letselschadebureau staat u ook bij wanneer er letselschade is door vuurwerk of een hondenbeet. Heeft u letselschade opgelopen door een slecht wegdek? Was het erg glad door dit slechte wegdek en heeft u schade geleden die verhaald dient te worden bij de gemeente? Zo zijn er tal van voorbeelden. Bij al deze zaken is het verstandig om een letselschadebureau in te schakelen.

Wacht dus niet te lang met het inschakelen van een advocaat.

Hoe sneller dit na een ongeval gebeurt hoe beter u geholpen kan worden. Deze advocaat is gespecialiseerd in letselschades en weet waar hij over praat. Het komt veel voor dat een advocaat uw zaak er als extra bij doet. Een echte letselschade advocaat zoals die van JBLG is gespecialiseerd in deze zaken. Deze behandelen dagelijks letselschade zaken en hebben kennis op het gebied van recht en literatuur. De kosten zijn vaak niet voor eigen rekening. Wanneer de tegenpartij aansprakelijk is gesteld zal deze tegenpartij opdraaien voor de gemaakte kosten. Voor u is het van belang dat u zo snel mogelijk hersteld bent.

https://www.juridischbureauletselschade.nl

Inkt cartridges aanschaffen

 

Net zoals elke andere inkjet printer kan een klein karakter printer absoluut niet zonder inkt. Zo hebben de meeste printers inkt nodig om te kunnen functioneren. Maar het soort inkt zal weer verschillen per printer. Zo hebben de grote bedrijfsprinters als een hot foil printer  weer andere inkt nodig dan simpele printers die speciaal zijn ontwikkeld voor de consument. In veel gevallen zal er ook nog een verschil in inkt zitten tussen bepaalde serienummers. Zo is de ene inkt bijvoorbeeld speciaal ontwikkeld voor een printer met een specifiek serienummer. Dit heeft als gevolg dat het aanbod in inkt cartridges dan ook ontzettend groot is.

Je wilt natuurlijk allereerst te weten komen welke inkt cartridge het beste aansluit bij de printer die je hebt aangeschaft, om deze zo goed mogelijk te laten functioneren. Wanneer je de verkeerde cartridge besteld zal je namelijk veel geld verspillen, simpelweg omdat deze prijzig zijn. Je kunt deze informatie meestal gewoon terug vinden in de gebruiksaanwijzing van je printer, of het kan aangegeven staan op de printer zelf. Daarbij is het natuurlijk ook van belang dat je de merknaam van je printer kent, omdat er voor sommige printers namelijk speciale cartridges bestaan. Daarnaast kan het ook nooit kwaad om wat informatie op te zoeken op het internet over de cartridges of de winkel waar je ze aan wilt schaffen. Je kunt vaak overal op het internet wel reviews terug lezen van mensen die het product al eerder aan hebben geschaft, waardoor jij een betere beslissing kunt maken over welke cartridge je aan gaat schaffen. Zorg er wel voor dat je dit doet bij een betrouwbare (web)winkel. Vooral wanneer je online een bestelling plaatst, moet je er zeker van zijn dat de website er betrouwbaar uitziet en dat je ze ook daadwerkelijk op krijgt gestuurd en je niet in de maling wordt genomen.

 

http://www.kba-metronic.com/nl/

‘The new way of working’ rather a vague term, don’t you think?

The new way of working, a broad concept

 

What exactly is the new way of working? Personally, I think ‘the new way of working’ or agile working is quite a vague term. What was new 1 minute ago, is now quite old. So it is a very subjective term. In addition to that, no definition of it has been agreed upon, allowing different interpretations.

 

Depending on the experience of the person you talk to, the focus is on a particular field. From an ICT perspective, the new way of working is often interpreted as applying Enterprise 2.0. This is in short, applying Web 2.0 themes and techniques within organizations.

 

The new world of work is as far as I am concerned, usually described as enabling employees to determine how, where, when and with whom they work. In the office interiors industry this is called ‘Agile Working’.

 

That is a short sentence but with a lot of implications:

 

– employees decide for themselves, not a manager; – not 40 hours a week out in the office; – efficient dealing with your own time (both work and private).

 

As I said, this was a brief definition. The advantage of a short definition is that it is a picture of a concept. The downside is of course that it is too simplistic. Because of the different angles is the new way of working concept is much wider. Below you will find a description of the various angles.

 

The human being

 

The new way of working or agile working, revolves around the human being, the employee. When an employee can work efficiently he or she is the most valuable to an organisation. An employee is an individual with their own ideas, wishes and ways. Every individual has his/her own:

 

– ways of working 

 

– preference of working hours 

 

– concentration abilities (duration and time)

 

An employee is not a number, but a unique person with its own working optimum. When the employees themselves decide how, where and when he/she works, they are the most efficient. In addition to this, the job satisfaction will be improved as well.

 

Organisation

 

When it is recognised that employees cannot be tarred with the same brush, but as individuals with their own way of working, then organisations must act upon this. House rules as ‘you have to be in the officer 40 hours a week’ are obsolete. All too often, employees’ homes offer a better work environment (faster internet, less restrictions in possible tools [e.g. Gmail inbox is 10 Gb], less distractions etc.). In addition, no more commuting  problems that add to a feeling of displeasurea for a large number of employees.

 

Organisations need to be more flexible to employees. The focus should be on what really matters: delivering added value. An employee should be paid to his/her added value, not on the number of hours that he’s or she is present in the work place.

 

A simple comment like “so, taken the afternoon of?” to a staff member who rushes hour home is killing for the concept of agile working working. It shows little understanding of employees who deal efficiently with their time.

 

Management

 

Old school management is taught amongst other things to monitor on the presence of employees. This is a stiff leadership style that focuses on checking employees. Employees who decide how, when and where they work are more benefit more (and hence are more productive and efficient) from supportive management. Managers should ask themselves how they can support their employees. This in contrast to a manager that imposes restrictions on companies staff so that the manager can push his/her idea.

 

On the basis of the idea that the employees and not the managers add value to the organisation, the focus must be on the employees. Management must be in the service of the staff and continuously wonder what they need.

 

ICT

 

Employees who choose themselves when and where they work, need support in their work of ICT resources. The employee is no longer bound to a physical place to work, he/she must be supported independently of time and place alltogether. ICT resources are essential. The previously referenced Enterprise 2.0 initiatives, combined with infrastructural adjustments offer a solution.

 

 

Facility

 

Employees who choose where, how and when they work, do not come to the office to get behind a desk to work. The function of the office changes to a meeting place. People come to the office to speak to each other, to exchange experience and for social contacts. This requires an adjustment in office layout by interior design Glasgow with a right balance between hot desking workspaces, meeting rooms and collaboration spaces.

 

https://www.amosbeech.com/blog/2017/4/21/amos-beech-launches-office-agile-working-app

Veilig de weg op met een achteruitrijcamera

Achteruitrijcamera’s zijn steeds vaker te vinden in de hedendaagse auto’s. Dit speciale type videocamera is specifiek ontworpen om aan de achterkant van het voertuig te plaatsen. Na aansluiting seint deze camera opgenomen beelden door naar een scherm, die aan de voorkant van de auto geïnstalleerd is. Dit visuele hulpmiddel kan een grote hulp zijn bij het inparkeren en kan ongevallen voorkomen tijdens het rijden, maar kan ook een grote hulp zijn bij het vervoeren van paarden.  

Wanneer je je rijbewijs hebt behaald, ben je vaak prima in staat om te parkeren en rijden.  Gelukkig bestaat er technologie, die je nog een extra handje kan helpen. Eenachteruitrij cameras zorgt naast hulp bij het inparkeren voor beter zicht op de weg, wat resulteert in meer veiligheid en minder kans op schade. Rijden wordt zo niet alleen efficiënter maar ook meer comfortabel. Jaarlijks voorkomt deze camera meer dan duizend ongelukken, simpelweg omdat er een groter zicht ontstaat. Denk aan spelende kinderen die opeens de weg op rennen, krappe parkeerplaatsen en andere hindernissen die onverwachts verschijnen. Er bestaan diverse modellen, in diverse prijsklassen. Zo is er voor ieder wat wils. 

Een achteruitrijcamera wordt niet alleen gevonden in een auto of ander vervoermiddel. Ook bestaan er speciale camera’s die gevestigd kunnen worden in een trailer. Dit is handig, want tijdens het rijden met een trailer kom je veel lastige en onoverzichtelijke situaties tegen. Een paard is een zeer kostbaar bezit en dus wil je je paard goed verzorgen en beschermen. Dit betekent dat ook tijdens het rijden de veiligheid van jouw paard een pré is. De trailer camera is dan de perfecte uitkomst. Tijdens het rijden kun je je paard in de gaten houden door het scherm voorin de auto. Er zijn systemen waarbij één of twee camera’s beschikbaar zijn, zodat je zicht hebt op de hele trailer – voorkant en achterkant – of extra hulp hebt bij het achteruitrijden.  

 

 

 

 

 

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl

Meerjarenplanning op school

Scholen zijn natuurlijk heel belangrijk voor de maatschappij, om op deze manier ervoor te zorgen dat de jeugd van de straat wordt gehouden en daarnaast ook belangrijke dingen bij te kunnen brengen. Aangezien de kinderen de toekomst zijn, krijgen ze op school te leren wat ze moeten weten en om zich voor te bereiden op de situaties die ze later in het leven tegen zullen gaan komen. Daarnaast zullen ze vaardigheden gaan leren die ze later in hun professionele leven kunnen gaan gebruiken. Daarnaast krijgen de kinderen natuurlijk te maken met de kinderen uit hun eigen klas, om zo hun sociale vaardigheden flink aan te kunnen scherpen. Ook dit is heel belangrijk, omdat je in je leven te maken krijgt met verschillende soorten mensen. Het is dus heel belangrijk dat je hiermee om leert gaan. Het is dus duidelijk dat scholen een grote invloed uitoefenen op de kinderen die ze in nemen. Ook is het dus belangrijk dat de school goed wordt onderhouden, en dat alles wat nodig is om de kinderen goed te kunnen zien ook daadwerkelijk aanwezig kunnen zijn. Daarnaast is het ook belangrijk dat het schoolplein goed in orde is, zodat de kans op ongelukken vooral minimaal blijven. Dat is ontzettend belangrijk, niet alleen de mensen die over het schoolplein lopen, maar ook de kinderen moeten vooral veilig en gezond blijven. Je kunt dit soort dingen allemaal voorkomen door het op kunnen stellen van een meerjarenplanning, vooral met betrekking op het onderhoud die moet gebeuren op school. Op deze manier kan er stap voor stap goed bij worden gehouden wat er nog gedaan moet worden en wat er nog zal moeten gebeuren. Vooral wat betreft de technische dingen op school is het belangrijk om er voor te zorgen dat je een technisch meerjaren plan op laat stellen, zodat je kunt zeggen dat de school ook op een technisch level goed in elkaar kan zitten.

http://www.laan35.nl

Beginnen als boer

Als boer heb je niet bepaald een luizenleventje. Je moet hard werken om ervoor te zorgen dat je kwaliteit levert en de gezondheid van je dieren waarborgt. Elke dag opnieuw moet je vroeg uit je bed, om vervolgens de dieren te voeren, eieren te rapen, stallen uit te mesten, koeien te melken en zaken op het land te regelen. Je staat niet alleen vroeg op, maar ook ga je laat naar bed. Pas wanneer het vee weer ’s avonds op stal staat, gevoerd en wel, kun jij rustig even bijkomen. En vervolgens herhaalt dit zich weer iedere dag. Dit is ook logisch omdat er op een boerderij altijd werk te vinden is. Je moet echt zelf je rustmomenten inplannen om ervoor te zorgen dat je niet teveel aan het werkt bent. Je moet niet alleen de dieren, maar ook de stallen en het land verzorgen. Als je hier echter op let dan is het goed vol te houden zo in de natuur. Het blijft wel belangrijk dat het goed gaat met je dieren, omdat verschillende factoren de kwaliteit van dierproducten kunnen beïnvloeden.

Het is vooral belangrijk dat je dieren genoeg buiten komen, om zo frisse lucht binnen te krijgen en om genoeg te kunnen bewegen. Ook is het belangrijk dat er goed gras in de wei staat en dat er geen giftige planten groeien. Als je een koeborstel in je bezit hebt, dan blijft de vacht van de koe schoon en heeft de koe een rust momentje. Ook de voeding is ontzettend belangrijk voor de kwaliteit die de koe levert. Daarom is gezonde, voedzame voeding dus echt noodzakelijk voor al het vee dat rondloopt. Als je nu van plan bent om een boerderij te beginnen en je hebt agrarisch advies nodig, dan zijn er meerdere bedrijven die je tips zouden kunnen geven.

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl

Waar moet je op letten als je een bedrijf gaat overnemen?

Waar moet je op letten als je een bedrijf gaat overnemen?

Als je een bedrijf gaat overnemen, dan is het belangrijk dat je eerst jouw eigen positie bepaalt om te bekijken of de overname haalbaar is. Ben je werknemer, manager of een partij die eigenlijk los staat van de overname?

Als werknemer of manager spreken we van een management buy out en bij een partij die los staat van de organisatie hebben we het over een management buy in.

Als eerste is het belangrijk om de welwillendheid van het huidige management of de huidige eigenaar te polsen. Zodra daar gesprekken mee gevoerd zijn, kunnen jullie een geheimhoudingsverklaring opstellen. In deze overeenkomst leg je vast dat geen informatie met derden wordt gedeeld en wat de gevolgen voor partijen zijn als dat wel gebeurt.

Na het tekenen van deze overeenkomst wordt een waardebepaling gedaan. De waardebepaling geeft de bandbreedte waarbinnen partijen kunnen onderhandelen. In deze waardebepaling kun je alles meenemen. Denk hierbij aan vastgoed, omzet, maar ook merkregistraties.

Daarnaast is het zaak dat rekening wordt gehouden met opzegtermijnen van arbeidscontracten. Wettelijk is het zo geregeld dat je bij een overname personeel moet overnemen. Dat dit niet altijd gebeurt kan tot aansprakelijkheid leiden, echter is er een mogelijkheid om een overname dusdanig voor te bereiden dat personeel niet mee over hoeft.

Dit kun je realiseren door met de huidige eigenaar reeds een ontslagprocedure in werking te zetten voor het personeel. Vaste arbeidscontracten kun je niet zomaar opzeggen, dus erg eenvoudig is deze stap niet.

Ook zal het niet altijd voor een goede verhouding zorgen tussen personeel dat behouden blijft en de nieuwe eigenaar. Toch is het soms onvermijdelijk. Bijvoorbeeld vanwege de economische situatie van het bedrijf.

Na deze fase wordt de intentieovereenkomst getekend en wordt een due diligence uitgevoerd om tot slot de koopovereenkomst te tekenen.

 

https://www.legalspot.nl/

Een rieten dak voor het milieu

Zitten er scheuren in de dakpannen van jouw huis? Is jouw dak na al die jaren groen geworden. Dan is jouw huis toe aan nieuwe dakpannen. Een goed alternatief voor dakpannen is een rieten dak. Een rieten dak ziet er veel mooier en natuurlijker uit dan een dak met dakpannen. Daarnaast is riet veel milieuvriendelijker dan betonnen dakpannen.

Maar hoelang gaat een rieten dak mee? Een rieten dak gaat meestal tussen de 25 en de 30 jaar mee. Maar soms komt het voor dat een rieten dak 50 jaar meegaat. De levensduur van een rieten dak is heel erg afhankelijk van het gebruikte riet en de weersomstandigheden. Maar de levensduur wordt ook bepaald door de hoeveelheid onderhoud die er aan het dak is besteed.

Het gebruikte riet is heel erg belangrijk. Dat begint al bij het land waar het riet vandaan komt. Nederlands riet is heel fijn terwijl chinees riet heel grof is. In prijs is Nederlands riet duurder omdat er Nederlandse arbeid voor nodig is. Verder is het heel belangrijk dat het riet op de juiste manier is bewerkt. Wanneer riet gelijk gedroogd wordt als ze wordt gesneden komt dit de kwaliteit van het riet ten goede. Verder is het erg belangrijk dat de droogtijd van het riet zo kort mogelijk is. Want hoe korter de droogtijd van het riet hoe langer het riet goed blijft op het dak.

Het onderhoud van een rieten dak is ook erg belangrijk. Dit onderhoud kan eigenlijk alleen door een rietdekker worden gedaan, want voor het onderhouden van een rieten dak is veel expertise nodig. Dit onderhoud bestaat uit het bestrijden van algen en uit het bijvullen van verteerd riet. Door een rieten dak op een goede manier te behandelen vergroot dit de levensduur van het dak aanzienlijk. Het blijft moeilijk om te zeggen hoeveel dit is, maar het weegt makkelijk op tegen de prijs die ertegenover staat.

http://www.rietwerk.nl/

Makkelijker parkeren

Moet u voor uw werk vaak grote stukken rijden voordat u aankomt op de plek van bestemming? Dit is vaak een ergernis van vele automobilisten die dagelijks een groot stuk moeten rijden. Vaak geld dit voor personen die hun beroep uitoefenen in de randstad en die hierbij daarom ook geregeld in de file staan. De randstad kent altijd een druk verkeer en bij het minste of geringste ontstaat er gemakkelijk file vorming. Vooral extra vervelend als u forens bent en bijna iedere dag wel een keer in de file staat. Echter bij aankomst in de randstad of wanneer u hier een klant op locatie bezoekt, kan ook de parkeerplek lastig te vinden zijn. Veel steden kennen beperkte parkeerplaatsen in het centrum en deze zijn vaak net groot genoeg voor je auto. Auto’s worden tegenwoordig steeds groter, terwijl de parkeervakken gelijk blijven. Daarbij komt dat parkeerplaatsen het liefst zo krap mogelijke parkeervakken willen, zodat meer auto’s daar tegen betaling kunnen parkeren. Vanuit het oogpunt van de parkeergarages is dit natuurlijk erg slim. Voor de automobilist is dit minder prettig. Je wilt natuurlijk niet graag een krasje of dat iemand tegen jouw auto aankomt. Wanneer je hem zo recht mogelijk parkeert, is de kans hierop natuurlijk kleiner. Echter is goed parkeren in een krappe garage ook vaak een uitdaging. Hierbij kan een achteruitrijcamera uitkomst bieden. Een bekend merk op de Nederlandse markt is de camos achteruitrijcamera. Deze camera’s zijn gemakkelijk aan te sluiten op je auto en geven daarnaast ook gelijk je dode hoeken weer. De camera kan dus een handig hulpmiddel zijn voor krappe parkeerplekken, maar is ook een aanwinst bij druk verkeer in de binnenstad. Wanneer je bijvoorbeeld in Amsterdam rijd, krioelt het er van de fietsers. Niet iedereen houdt zich even goed aan deze regels, daarom is het fijn wanneer je een paar extra ‘ogen’ in je dode hoek hebt met behulp van een achteruitrijcamera.

http://www.vanzwitserland.nl

Populaire plastisch chirurgische ingreep

Een van de meest uitgevoerde plastisch chirurgische ingrepen is de borstvergroting. Deze behandeling kent een hoge populariteit, omdat borsten het vrouwelijk lichaam karakteriseren. Veel vrouwen met een kleinere cupmaat voelen zich snel ongemakkelijk wanneer zij bijvoorbeeld naar het strand gaan in een bikini. Met de juiste kleding kun je al veel verbloemen, echter neemt dit het onzekere gevoel van de persoon niet weg. Daarnaast kan ook tijdens de ouderdom, zwangerschap of na een afval- / dieetperiode, de borst verslapen en zijn ronde vorm verliezen. Doormiddel van een borstvergroting kan dit opgelost worden. Het is vaak niet alleen de letterlijke, lichamelijke verandering, maar ook de geestelijke verandering die deze vrouwen weer zekerder en trots maakt op hun eigen lichaam. Vaak blijkt dat een of twee cupmaten groter al een hele grote verandering te weeg kan brengen. Door een niet te groot verschil in cupmaat, blijft ook de huid om de borst mooi en soepel. Voor het beste advies en het bespreken van de mogelijkheden, kun je uiteraard altijd een consult raadplegen. Daarnaast is het ook aan te raden om verschillende klinieken te bekijken om een kliniek uit te kiezen waar je een goed gevoel heb over de uitvoer van een dergelijke ingreep. Wanneer je je op je gemak voelt, voor en na de ingreep, zal je herstel ook minder zwaar voelen. De borstvergroting prijs is de laatste jaren amper veranderd van prijs. De ingreep is redelijk prijzig (rond de 2500 euro) in vergelijking met andere mogelijke ingrepen, echter is een borstvergroting in nederland soms wel verzekerd. Wanneer een dergelijke ingreep op medische grond word uitgevoerd, kan dit gedeeltelijk of helemaal vergoed worden. Het is daarom ook interessant om dit goed na te vragen bij uw zorgverzekeraar. Wellicht heeft u een aanvullende verzekering nodig, maar dit verschillend per zorgverzekering.

http://faceland.nl/

Welke fases aan slaap zijn er

Slapen klinkt voor iedereenvrij logisch, je rust uit, je spieren ontspannen zich en je sluit je helemaal af van de buitenwereld. Niet helemaal waar dus. Onze hersenen en ons lichaam blijven actief tijdens de slaap, gelukkig ook maar want anders zouden we overlijden. De hartspier is een van de spieren die als voorbeeld genoemd kan worden. Daarnaast is een gedeelte van de hersenen ook nog actief, desalniettemin sturen de hersenen de spieren aan. Gelukkig komt het lichaam wel tot rust, maar de droom slaap kost ook energie.

Er zijn 5 stadia in het slapen. Alle vijf zijn zij belangrijk om een goede nachtrust te hebben. Je gaat altijd het zelfde door de cyclus en de cycli volgen elkaar altijd op, de slaapcycli kunnen tussen de 90 en 120 minuten duren. De cycli worden onderscheden door de mate van de hersenactiviteit en de oogbewegingen. Want ja je ogen bewegen heftig tijdens het slapen, alleen zie je niks want je oogleden zitten over je ogen heen.

De eerste fase, NREM1, is de overgang van wakker naar slaap, je ogen bewegen langzamer en je hebt moeite om ze open te houden. Normaliter duurt deze fase enkele minuten. De ene persoon heeft er wat meer moeite mee dan de ander.

De tweede fase, NREM2, is het begin van de echte slaap. Je sluit je langzamerhand af van de buitenwereld en wordt niet meer wakker van ieder geluid. Echter wanneer je wordt gewekt tijdens deze slaap heb je niet het gevoel echt diep geslapen te hebben. Vaak kom je tot deze fase als je een korte ‘powernap’ doet.

De derde fase, NREM3, is de overgang naar de diepe slaap. Je kunt deze fase zien als NREM1 van de diepe slaap. Je ademhaling wordt rustiger en regelmatig, en daarnaast ontspannen je spieren zich geheel. Vaak duurt deze fase ook enkele minuten.

De vierde fase, NREM4, is de fase van de echte diepe slaap. Je spieren zijn totaal ontspannen, en je hartritme en ademhaling zijn op zijn laagste. Deze slaap zorgt voor het herstel van je spieren. Voor een sporter dus een hele belangrijke slaap. Het is vervelend om uit deze slaap gewekt te worden, je bent zodanig diep weg dat je gedesoriënteerd wakker wordt.

De vijfde en laatste fase, REM slaap, wordt ook wel de droomslaap genoemd. Wanneer je in deze fase van slapen beland komen de dromen naar boven, je hele lichaam is verlamd en de meeste spieren staan “uit”. Dit is om te voorkomen dat je de activiteiten ook daadwerkelijk gaat uitvoeren die je droomt. Een grappig, apart en raar feit is dat tijdens deze slaap er snelle oogbewegingen optreden, en er is sprake van een hoge en grote hersenactiviteit. Deze slaap kost veel energie, en duurt daarom maar ongeveer 20 minuten.

Om goed uitgerust wakker te worden is het wel van belang dat er geslapen wordt op een goed matras. Een matras 140×200 of een matras 160×200 zijn de goede grootte om lekker en goed te kunnen slapen.

http://www.just-dream.nl

Prachtig haar

Gemiddeld verliezen we ongeveer 100 haren per dag. Geen stress dus als je onder de douche je haren wast en vervolgens borstelt en de borstel helemaal vol zit met haar. Het aantal haren dat je verliest lijkt veel, maar dit valt reuze mee. Daarnaast groeit het uitgevallen ook weer aan, dit kan echter soms wel even duren soms wel tot aan 4 maanden. Het is heel normaal om de ene keer wat minder en de andere keer wat meer haar uitval te hebben. Dit wisselt vaak in de lente en herfst.

 

Heb je vaker last van abnormaal veel haar verlies, meer dan normaal, dan kan je de volgende punten langs gaan. Door stress geeft je lichaam het stresshormoon af en kan je lichaam van slag zijn. De stresshormonen brengen de haargroei cyclus vervolgens uit balans waardoor je eerder haar verlies kan hebben. De haar uitval kan direct optreden maar het kan ook wel 4 maanden duren voordat je extra haar uitval gaat merken.

Als je een periode erg ziek bent geweest, een operatie hebt gehad en onder narcose bent geweest of hoge koorts hebt gehad kan het zo zijn dat je de zelfde periode tot maximaal 4 maanden na die periode extra haar verlies merken.

Mocht de haarverlies toch langer aanhouden dan 3 maanden, en niet het gevolg zijn van een van de bovenstaande oorzaken, laat er dan naar kijken. Wellicht krijg je tips om je haar terug te krijgen. Mocht het echt ook al veel dunner zijn, zou je kunnen overwegen om een haaruitval behandeling of een haarverlies behandeling te laten uitvoeren. Tijdens deze behandeling van 20 minuten word er met een dunne naald een beetje hyaluronzuur in de hoofdhuid gespoten wat de slapende haarzakjes wakker maakt, de hoofdhuid beter verzorgd, het haar dikker en glanzender maakt en er voor zorgt dat er meerdere haartjes uit een haarzakje groeien (oorspronkelijk groeien er 6 haren uit 1 haarzakje).

http://www.clinic63.nl/

Altijd, overal je eigen tv

Je ziet ze niet zo heel veel meer maar satelliet schotels voor televisie zijn de oplossing wanneer je onderweg bent met de camper, caravan of boot en toch wil blijven genieten van Nederlandse televisie. Soms zie je ze nog aan flats hangen, en steeds meer zijn ze te zien aan campers op het dak. De schotel televisie is de perfecte uitkomst voor iemand die wil genieten van haarscherp beeld en perfect geluid. In tegenstelling wat veel mensen denken dat wanneer schotel televisie ontvangen wordt dit niet scherp is en het geluid hapert. Dit was gelukkig van vroeger. De digitale schotels kunnen nu zenders geven op uw televisie in haarscherp HD kwaliteit met dolby digital 5.1! Daarnaast zijn er zo veel meer extra televisie zenders op te ontvangen. Niet alleen Nederlandse zenders maar ook heel veel buitenlandse zenders.

Wanneer je op vakantie gaat met een camper of caravan wordt er vaak de televisie gemist, en dan met name de Nederlandse zenders. Met satelliet schotels voor caravans kun je in geheel Europa Nederlandse zenders ontvangen. Maar niet alleen Nederlandse zenders zijn te ontvangen. Ook zenders vanuit Italië, Rusland, Turkije en zelfs China zijn te ontvangen op deze schotels. En wat je hier voor nodig hebt is eigenlijk niet eens zo heel veel, vaak is het zelfs goedkoper dan gewone digitale televisie. Daarnaast gaat digitale schotel televisie vaak ook gepaard met vele extra’s die je kunt uitvoeren die soms niet eens mogelijk zijn bij gewone digitale televisie of waar je voor moet bijbetalen.

Maar hoe werkt satelliet tv eigenlijk. Vrij simpel, een TV station, zoals bijvoorbeeld Nederland 1 zendt vanaf het Astra grondstation in Luxemburg zijn televisiesignaal naar de satelliet. Die satelliet hangt op een vaste plaatst in de ruimte. Vervolgens zendt de satelliet het signaal weer terug naar de aarde. Het gebied wat de satelliet vervolgens bereikt wordt een footprint genoemd. Alle schotelbezitters in dat gebied kunnen dat signaal ontvangen. Een goede schotelantenne geeft ook bij regen en slecht weer een storingsvrije ontvangst mist het goed is afgestemd.

Voor goede ontvangst is het dus van belang dat een schotel goed is afgestemd. De schotel moet gericht worden op de Astra 1 en 3 satelliet. Deze satellieten hangen op 19 en 23 graden oost. Tevens wijst de schotelantenne ongeveer 28 graden schuit omhoog in Noord Nederland. Er mogen geen obstakels tussen de schotelantenne en de satelliet staan. Om precies de juiste graden te weten is het handig om een kompas bij de hand te hebben. Zo kun je op een juiste en precieze manier de richting van de schotel bepalen. Daarnaast is het wel nog van belang dat er een schotelontvanger wordt aangeschaft. Deze decodeert de ontvangen zenders naar de code die de televisie kan begrijpen.

http://www.deschotelshop.nl/

Een outplacementbureau uitkiezen

Wanneer je zonder een baan komt te zitten kan dit heel vervelend zijn. Heel veel mensen belanden daardoor ook in een dip waarbij ze niet meer zo goed weten hoe ze hier uit moeten komen. Waar sommige mensen makkelijker aan een nieuwe baan komen zijn er ook heel veel mensen waarbij dit veel moeilijker gaat. Hierbij zijn er verschillende aspecten die hier invloed op hebben. Zo komen ouderen tegenwoordig moeilijker aan werk. Er zijn verschillende aspecten die hiervoor zorgen. Ouderen mensen zijn namelijk veel duurder. Zij hebben door de jaren heen een vrij hoge salaris opgebouwd. Wanneer ze zonder baan komen te zitten is het lastig om een soortgelijk salaris nogmaals op te bouwen. Ook speelt werkervaring een grote rol. Wanneer je weinig werkervaring hebt is het moeilijker om aan een nieuwe baan te komen. Omdat het toch als lastig wordt ervaren om aan een nieuwe baan te komen, kiezen veel mensen ervoor om een outplacement traject te starten.

Er zijn momenteel verschillende outplacement bureaus op de markt. Het kan soms vrij lastig zijn om het juiste outplacementbureau zoals carrierepoort.nl uit te kiezen. Er zijn daarom verschillende aspecten waar je op moet letten. Gelukkig leven we in een wereld waarbij ervaringen makkelijk online met elkaar kunnen worden gedeeld. Het is daarom handig om goed onderzoek te doen naar ervaringen die andere mensen met het desbetreffende outplacementbureau hebben. In hoeverre zijn die mensen snel aan een nieuwe baan gekomen en hoe tevreden zijn zij eigenlijk. Het is belangrijk om hier goed onderzoek naar te doen.

Vervolgens is het goed om onderzoek te doen naar de inhoud van verschillende uitzendbureaus. Zo zijn er outplacement bureaus die zich voornamelijk richten op mensen boven de vijftig jaar. Ook is het goed om kritisch te kijken naar waar het traject eigenlijk uit bestaat. Op die manier kun je goed een keuze maken. Wanneer het outplacementtraject niet door de ex-werkgever wordt betaald kan een dergelijk traject aardig veel geld kosten. Dit kan oplopen tot ongeveer 1.950 euro. Lees hier meer over dit onderwerp.

http://carrierepoort.nl

Powernet installeren in je huis

We maken steeds meer gebruik van elektrische apparaten in ons huis. Daarnaast worden apparaten ook steeds slimmer en kunnen op een afstand worden bediend. Het beheren van deze verschillende apparaten kan tegenwoordig heel makkelijk worden gedaan. Er zijn verschillende technologieën die ervoor kunnen zorgen dat het beheer van al deze elektrische apparaten samen komen en ook makkelijk op afstand kunnen worden bestuurd. Daarnaast kan de woonhuisbeveiliging binnen het powernet worden geïntegreerd. De verschillende technieken zullen kort worden uitgelegd.

Door middel van een powernet kunnen verschillende elektriciteit netten binnen uw huis samenkomen. Dit powernet is zeer uitgebreid en kunnen eigenlijk verschillende dingen op worden aangesloten en kan eigenlijk zo uitgebreid als u dat wilt. Zo zijn er ook huishoudens die zelfs hun gordijnen op het powernet hebben aangesloten. Binnen het powernet wordt er gebruik gemaakt van domotica. Door middel van domotica kan er op afstand elektrische systemen binnen het powernet worden aangesloten. Hierdoor kan er op afstand de licht aan en uit worden gedaan. Of de gordijnen open en dicht. Daarnaast kan de woonhuisbeveiliging systemen ook geïntegreerd worden binnen de domotica. Bij woonhuisbeveiliging moet er worden gedacht aan bijvoorbeeld alarmsystemen. Wanneer je op vakantie gaat is dit natuurlijk ideaal. Er zijn verschillende soorten alarmsystemen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan alarmsystemen die kunnen detecteren of er beweging is in huis. Daarnaast kan er ook worden gecontroleerd of er een deur opengaat. Daarnaast kan er ook een camerasysteem worden geïnstalleerd. Het camerasysteem kan ook op afstand worden ingeschakeld. Zo kun je op vakantie de camerabeelden van uw huis bekijken.

Elektrotechniek biedt zoveel mogelijkheden. Zo kan het een bijdrage leveren aan de beveiliging van uw huis maar kan het ook ervoor zorgen dat verschillende elektrische systemen met elkaar verbonden kunnen worden door middel van een powernet. Waardoor verschillende elektrische systemen op afstand kunnen worden bestuurd.

http://www.groenewegendelft.nl/

Met een gerust gevoel naar huis

Of je nou een groot of klein bedrijf bent, salarisadministratie is altijd lastig. Vooral als je dit zelf moet doen op je eigen manier. Fouten maken zit in een klein hoekje maar dit is voor salarisadministratie natuurlijk een no-go. Het zou vervelend zijn wanneer er te veel of juist te weinig wordt overgemaakt naar de werknemer. Salarisberekeningen maken klinkt misschien makkelijk maar dit is het zeker niet. Er moet rekening gehouden worden met verschillende factoren, en deze factoren maken het juist lastiger. Salarisadministratie kan altijd uitbesteed worden, u heeft zelf dan geen omkijken meer naar de salarisadministratie en dit wordt online gedaan doormiddel van en online salarisservice.

Voor de gene die het toch liever in eigen hand willen houden, is er de salarissoftware, een online salarisprogramma. Hierbij kunt u rekenen op maximale kennis en gratis ondersteuning, zo houd u de verloning van uw personeel in eigenbeheer. Het is de bedoeling dat het software pakket eenmalig op de server word geplaatst waarna het pakket volledig online beschikbaar is, zo is de salarisadministratie altijd en overal inzichtelijk.

Een andere vorm van services wat naadloos doorloopt met salarisadministratie software is de HR software. Door deze koppeling kunt u in één oogopslag inzicht krijgen en uw salaris- en personeelsadministratie. Deze twee factoren hebben binnen een bedrijf meer met elkaar te maken dan dat u denkt. Wanneer een van de werknemers namelijk ziek is voor een korte of lange periode heeft dit natuurlijk invloed op de salarisadministratie. Zo kunt u het verzuim, verlof- en vakantieaanvragen en andere bedrijfsspecifieke items direct regelen binnen het softwareprogramma HR dashboard. Zoals gezegd kunnen deze softwareprogramma’s een maal met de server gekoppeld worden waarna u altijd en overal bij uw personeels- en salarisadministratie kunt. Of u nou een groot of klein bedrijf bent, dit zal altijd meer rust en een beter inzicht geven en kunt u met een gerust gevoel naar huis gaan. Wetende dat de administratie goed geregeld is.

http://www.cbbs.nl/

Led inbouwspots kopen

Ben je op zoek naar mooie, maar ook effectieve verlichting? Dan zijn LED inbouwspots zeker een aanrader. Door te kiezen voor deze verlichting kun je een hoop geld besparen en heb je ook een ruime keuze wat betreft het design.

Het kopen van LED inbouwspots

LED inbouwspots zijn de laatste jaren steeds populairder aan het worden, waardoor er ook steeds meer webwinkels graag in de vraag voorzien. Steeds meer webwinkels worden uit de grond gestampt om LED verlichting te verkopen. Vanwege het ruime aanbod, dalen de prijzen steeds meer. De laatste jaren is LED verlichting dan ook niet meer zoveel duurder als andere soorten verlichting.

Relatief gezien is het zelfs erg goedkoop om LED inbouwspots te kopen, in plaats van andere inbouwspots. Dit aangezien Led inbouwspots vele jaren meer mee gaan, dit kan soms wel tot tien jaar oplopen. Als je de aanschafsprijs dan per jaar uit rekent, is het eigenlijk maar een lachertje.

Maar dit is niet de enige reden, waarom LED inbouwspots wat goedkoper zijn dan andere soorten inbouwspots. LED inbouwspots verbruiken namelijk een stuk minder energie dan andere inbouwspots, dit is ook terug te zien op de energierekening. LED verlichting verbruikt minimaal vijf keer minder energie dan andere soorten verlichting. LED inbouwspots zijn dus ook kostenbesparend als je kijkt naar het energieverbruik van de lamp. Deze lamp wordt ook niet zo heet als andere lampen.

Hierdoor zijn ze ook goed toepasbaar in keukens en badkamers waar het soms vochtig kan zijn. Het wordt dan ook over het algemeen aangeraden om LED inbouwspots te gebruiken in deze ruimtes in plaats van andere inbouwspots.

De laatste jaren zijn Led inbouwspots steeds populairder geworden en het is dan ook te verwachten dat dit alleen maar verder toe zal nemen gezien de flinke ontwikkeling die deze lampen hebben doorgemaakt en vermoedelijk blijven doormaken.

https://www.leds-depot.be/led-armaturen/led-inbouwspots.html

Advocaat Vreemdelingenrecht leeft niet van Asielprocedures

Een advocaat veemdelingenrecht in Turnhout (grensstad) krijgt zeer vaak cliënten met de Nederlandse nationaliteit over de vloer welke gebruik willen maken van de soepelere Europese en nationale Belgische wetgeving om hun buitenlandse partner via gezinshereniging een verblijfsrecht in België te doen toekennen.

De voorafgaande standaard te vervullen voorwaarde om tot een gezinshereniging te kunnen komen voor een buitenlandse partner van een Unieburger is het bekomen van de overschrijving van een verklaring van wettelijke samenwoonst met de buitenlandse partner of de voltrekking van een huwelijk tussen de Unieburger en de buitenlandse partner.

We gaan hier meer specifiek in op de gezinshereniging op basis van enerzijds de overschrijving van een verklaring van wettelijke samenwoning en anderzijds op basis van een deugdelijk bewezen duurzame relatie.

De voorwaarden voor gezinshereniging in het eerste geval zijn de volgende: beide partners dienen een wettelijk geregistreerd partnerschap te hebben, de aanvrager dient het bewijs te leveren dat hij of zij een duurzame en stabiele relatie heeft met de EU partner, beide partners dienen ongehuwd te zijn en dienen geen duurzame relatie te hebben met iemand anders, je mag geen familie zijn van je partner, er mag geen definitieve weigeringsbeslissing zijn om te huwen, je moet beiden ouder dan 21 jaar zijn, je moet een ziekteverzekering hebben en een gezinscel vormen met je EU partner en je EU partner moet voldoende bestaansmiddelen hebben (indien hij niet werkzaam is in België).

Er is in dat geval nu maar sprake van een “duurzame en stabiele relatie” als je kan bewijzen dat je

–        gedurende minstens 1 jaar, voorafgaand aan de aanvraag, onafgebroken in België of een ander land samenwoonde

of

–        elkaar tenminste 2 jaar kent en bewijst dat je regelmatig, telefonisch, via briefwisseling of elektronische berichten met elkaar contact onderhield. Binnen die 2 jaar moet je mekaar minstens 3 maal ontmoet hebben en die ontmoetingen moeten in totaal 45 of meer dagen betreffen

of

–        je moet een gemeenschappelijk kind hebben.

 

Veel buitenlandse partners van een Unieburger kunnen vaak niet voldoen aan deze voorwaarden en kiezen derhalve voor de aangifte van huwelijk om de voornoemde voorwaarden te vermijden.

Er is nu evenwel een relatief onbekend en dus ook onbemind (recent) artikel 47 van de Vreemdelingenwet dat stelt dat ook partners die niet voldoen aan 1 of meerdere voorwaarden voor een verblijf als wettelijk geregistreerd partner, een beroep kunnen doen op artikel 47 van de Vreemdelingenwet dat stelt dat ook de partner met wie de Unieburger een “deugdelijk bewezen duurzame relatie” heeft, een gezinshereniging kan aanvragen.

Zo zou het kunnen dat het gaat om een partner met wie de Unieburger nooit een partnerschap geregistreerd heeft. Of er is wel een partnerschap geregistreerd maar de partners kunnen het stabiele en duurzame karakter van hun relatie niet bewijzen aan de hand van 1 van de 3 mogelijkheden zoals hierboven besproken (artikel 40 bis, §2, 2e van de Vreemdelingenwet).

De partner die zich op deze bepaling wenst te beroepen moet enkel het bestaan bewijzen van zijn relatie met de unieburger, evenals het duurzame karakter ervan.

Dit laatste mag de buitenlandse partner met elk passend middel bewijzen.

Bij het onderzoek naar het duurzame karakter van de relatie houdt de Dienst Vreemdelingenzaken rekening met de intensiteit, de duur en de stabiele aard van de banden tussen de partners.

Indien de partner van de Unieburger derhalve beroep doet op artikel 47 van de Vreemdelingenwet zijn de voorwaarden die gelden voor de partners die een wettelijk geregistreerd partnerschap hebben, niet van toepassing.

Dit maakt met andere woorden dat “enkel” een “deugdelijk bewezen duurzame partnerrelatie” moet bewezen worden en dat aan de overige voorwaarden zoals deze gelden voor wettelijk geregistreerde partners, niet moet voldaan worden.

Gezien dit artikel relatief nieuw is (ingevoerd bij de wet van 19/3/2014) bestaat er omtrent deze topic nog weinig rechtspraak en rechtsleer.

De invulling van deze (zeer interessante) mogelijkheid om tot een gezinshereniging te komen dient derhalve nog te gebeuren door de rechtspraak van de hogere rechtscolleges.

Ref. 1

 

Advocaat schaderecht is een veel gebruikte zoekterm

Advocaat schaderecht in Vlaanderen

Als advocaat schaderecht in Turnhout word je niet alleen vaak geraadpleegd in verband met letselschade naar aanleiding van een verkeersongeval of een misdrijf. Maar ook in verband met contractuele schade naar aanleiding van een geschil tussen handelaars of tussen een particulier en een handelaar.  

Zo werd ik geraadpleegd door een handelaar-eenmanszaak die een dakwerker heeft ingeschakeld om alle materialen te leveren voor het plaatsen van een dak, alsook om de nodige mankracht te leveren met het oog op de plaatsing van het dak.

Bij de beëindiging van de werken stelt mijn cliënt vast dat het dak allesbehalve volgens de regels van de kunst is gelegd en stelt mijn cliënt hiervoor de dakwerker in gebreke door een e-mail en een navolgend aangetekend schrijven.

De dakwerker werpt op dat het in dit dossier enkel zou gaan om een “koopovereenkomst” waarbij deze de materialen voor het plaatsen van dak heeft geleverd en er derhalve geen sprake is van een “aannemingsovereenkomst” op basis waarvan de dakwerker zou kunnen aangesproken worden als aannemer.

De dakwerker stelde dat het ter beschikking stellen van personeel “om een handje te helpen” niet maakt dat er sprake is van een aannemingsovereenkomst gezien  het hoofdbestanddeel van de overeenkomst erin bestond dat de nodige materialen voor de plaatsing van het dak werden geleverd.

Het geschil betrof derhalve een betwisting of er nu een aannemingsovereenkomst werd gesloten of een koopovereenkomst, waar mijn cliënt stelde dat de dakwerker een aannemingsovereenkomst heeft gesloten voor de plaatsing van een dak op zijn woning en hij schadevergoeding vraagt voor de gebreken in de uitvoering, terwijl de dakwerker stelde dat er slechts een overeenkomst werd gesloten voor de levering van materialen en voor de terbeschikkingstelling van personeel “om een handje te helpen”.

Zoals zeer vaak in schadedossiers zijn de feitelijke omstandigheden doorslaggevend. Zo ook in dit dossier.

Het dossier werd gedagvaard voor de Rechtbank van Koophandel en deze oordeelde dat mijn cliënt niet heeft aangetoond dat het de werknemers van de dakwerker zijn geweest die het dak geplaatst hebben en dat het dienvolgens de dakwerker is die de verantwoordelijkheid draagt voor de uitvoering van het werk volgens de regels van goed vakmanschap.

Gezien de Rechtbank van Koophandel de bal volledig mis sloeg tekende ik hoger beroep aan en het Hof van beroep te Antwerpen oordeelde in diens arrest van 17/12/2015 dat er in dit dossier sprake is van een “gemengde overeenkomst”, waarin zowel voorzien is in de levering van materiaal als in de huur van materiaal en van werk, waardoor de aannemer – dakwerker wel degelijk aansprakelijk kan gesteld worden voor de gebrekkige uitvoering van de werken. 

In dit dossier kon namelijk bewezen worden dat volgens de offerte niet enkel materialen voor het plaatsen van het dak werden geregeld, doch dat er eveneens een kraan werd verhuurd met een machinist, alsook dat de werknemers van de dakwerker – aannemer zouden werken aan een tarief in regio van € 40 per persoon. 

In dit dossier stelde het Hof terecht vast dat de werknemers van de dakwerker – aannemer voor in totaal 55,50 uren hebben gewerkt, alsook dat de machinist 17,45 uren heeft gepresteerd, hetgeen het Hof terecht doet besluiten dat het niet enkel gaat om een koopovereenkomst waarbij in aanvulling nog wat manuren werden gepresteerd doch dat er sprake is van hoofdzakelijk een aannemingsovereenkomst op basis waarvan de aannemer – dakwerker verantwoordelijk kan geacht worden voor de gebrekkige uitvoering van de aannemingsovereenkomst.

Het Hof oordeelde dan ook dat er een architect – deskundige diende aangesteld te worden om de gebreken te beoordelen en een gepaste schadevergoeding te begroten. 

Belangrijk om te onthouden voor u als particulier of als handelaar is dat u steeds aan de hand van zeer concrete stukken (werkbonnen, offertes, overeenkomsten) dient te bewijzen wat de inhoud van de overeenkomst tussen partijen is. 

Een dossier staat of valt met het al dan niet kunnen bijbrengen van dergelijke bewijzen. Diegene die een procedure start is ook degene die het bewijs moet leveren van zijn gelijk.

Advocaat vreemdelingenrecht Turnhout nodig?

Advocaat vreemdelingenrecht Turnhout 

Niet alleen asielzoekers zoeken in de zoekmachines op advocaat vreemdelingenrecht Turnhout. Als gespecialiseer advocaat wordt je zeer vaak geconfronteerd met beslissingen van de ambtenaar van de burgerlijke stand waarin deze weigert om een huwelijk te voltrekken tussen een Belg, EU onderdaan of derdelander met een persoon die door omstandigheden in tussentijd zonder verblijfsvergunning in België verblijft.

Het Hof van Beroep te Antwerpen, 3e kamer heeft op 28/1/2015 een vermeldenswaardig arrest geveld in een van mijn dossiers waarin zeer duidelijk is uiteengezet welke criteria worden beoordeeld om te kunnen beslissen of er al dan niet sprake is van een voorgenomen schijnhuwelijk.

Het Hof citeert in de 1e plaats het toepasselijke wetsartikel, zijnde artikel 167 van het Burgerlijk Wetboek waarin te lezen valt dat de ambtenaar van de burgerlijke stand het huwelijk weigert te voltrekken wanneer blijkt dat niet is voldaan aan de hoedanigheden en voorwaarden vereist om een huwelijk te mogen aangaan, of indien hij van oordeel is dat de voltrekking in strijd is met de beginselen van de openbare orde.

De ambtenaar van de burgerlijke stand heeft derhalve van de wetgever een bijzondere taak opgedragen gekregen die onder de controle staat van de rechtbank. Aan de aanstaande echtgenoten, die een principieel recht op een huwelijk genieten ingevolge artikel 12 van het Europees verdrag van de rechten van de mens (EVRM) en artikel 23 van het Internationaal verdrag inzake burgerlijke en politieke rechten, kan geen negatieve bewijslast worden opgelegd aan de toekomstige echtgenoten; de bewijslast rust dan ook bij de ambtenaar van de burgerlijke stand.

Het Hof stelt dat, gezien de intentie van de huwelijkskandidaten nooit met absolute zekerheid te achterhalen valt, de ambtenaar van de burgerlijke stand bewijzen dient aan te brengen die een ondubbelzinnig en beslissend karakter hebben.

De rechter die moet oordelen over het beroep van de kandidaat-echtgenoten tegen de beslissing tot weigering van de huwelijksvoltrekking van de ambtenaar van de burgerlijke stand, heeft de mogelijkheid om zich volledig in de plaats van de ambtenaar van de burgerlijke stand te stellen.

Belangrijk om te vermelden is dat de rechter ook rekening moet en kan houden met de situatie zoals deze is op het ogenblik dat de zaak door hem wordt behandeld en dus ook met nieuwe elementen of gegevens die dateren van na de weigeringsbeslissing van de ambtenaar van de burgerlijke stand of die pas nadien bekend zijn geworden.

In dit dossier stelde het Hof vast dat de man en de vrouwen vlot met elkaar kunnen communiceren en dat de vrouw intussen de Nederlandse taal meer dan voldoende machtig is.

Bovendien stelde het Hof vast dat de verklaringen van de man en de vrouw nagenoeg volledig gelijklopend waren en dat zij beiden gedurende langere tijd een relatie hadden en sedert meer dan een jaar hebben samengewoond op hun huidig adres.

Ook oordeelde het Hof dat de bijgebrachte schriftelijke verklaringen bewijskrachtig waren.

Voor wat betreft de klassieke argumentatie van de ambtenaar van de burgerlijke stand stellende dat de aanstaande echtgenoten gebruik hebben gemaakt van de zogenaamde “België-route” stelde het Hof vast dat de echtgenoten duidelijk verklaarden dat zij het systeem hebben misbruikt “omdat ze elkaar graag zaken”.

 

Dit wijst volgens het Hof op een effectieve relatie tussen partijen en de intentie om een duurzame levensgemeenschap tot stand te brengen.

Ook nam het Hof mee in rekening dat partijen duidelijk voldoende binding hebben met België.

Ook oordeelde het Hof dat het onderzoek door de politie zeer summier was en geen duidelijk element aan het licht brengt dat wijst op een voorgenomen schijnhuwelijk.

Het gegeven dat de vrouw zich zou bevinden in een precaire verblijfstoestand, zijnde zonder wettige verblijfstitel in België (illegaal) en een verblijfsrecht het voordeel zou halen uit het huwelijk, mag ook niet doen beslissen dat er sprake is van een schijnhuwelijk.

Het nastreven van een verblijfvoordeel, een materieel voordeel of om het even welk huwelijksvoordeel, is immers opzichzelfstaande niet onrechtmatig en niet onverenigbaar met de werkelijke wil om te huwen voor zover de aanstaande echtgenoten naast het beogen van huwelijksvoordeel ook de bedoeling hebben om een duurzame levensgemeenschap tot stand te brengen.

Het Hof stelde tot slot dat er in dit dossier dan ook onvoldoende zekerheid, gewichtige en overeenstemmende vermoedens bestaan, die strekken tot het bewijs van het voorgenomen huwelijk een schijnhuwelijk is.

Ook een hernieuwd onderzoek van de stukken doet beslissen dat niet zonder redelijke twijfel kan worden aangenomen dat het voorgenomen huwelijk er kennelijk en uitsluitend opgericht zou zijn om aan een van de partijen een verblijfsrecht voordeel te verschaffen en geenszins om een duurzame levensgemeenschap te vormen.

Uit de lezing van dit arrest kunnen derhalve meerdere elementen/beoordeling van criteria worden afgeleid worden welke moeten doen besluiten tot het niet bestaan van een schijnhuwelijk.

Ik hoop dan ook dat u bij deze een leidraad hebt om tot een min of meer correcte beoordeling te kunnen komen van uw kansen op succes bij het instellen van een hoger beroep tegen een beslissing van de ambtenaar van de burgerlijke stand.

U kan dit arrest volledig lezen vinden in het Rechtskundig Weekblad 2015 – 16, nummer 6, pagina 230 en volgende.

Advocaat handelsrecht in Turnhout werkt door heel België

Advocaat handelsrecht Turnhout

Zoek je advocaat handelsrecht in Turnhout via de zoekmachines op het internet, dan vind je bovenaan Advocatenkantoor Tom Stappers. Het advocatenkantoor wordt geleid door de meest empatische advocaat van de regio Turnhout. Aangezien meer ondernemers de  smartphone en daarop de spraaktechnologie ontdekken, gaat men de zoekopdracht vocaal invoeren. Dit zorgt er voor minder typefouten en het is veiliger in de auto, omdat spreken makkelijker is dan typen. Deze vorm van input zorgt voor een nieuwe reeks , c.q.  langere zoekopdrachten. De zoekresultaten zullen in grote lijnen hetzelfde weergeven. Turnhout kent enkele vooruitstrevende en succesvolle advocatenkantoren. Zij hanteren een manier van registreren, rapporteren en declareren die de taboe doorbreekt van onduidelijke facturen of beter gezegd ereloonnota’s. De traditionele advocaat stuurt je ereloon nota’s terwijl je niet weet waarvoor je moet betalen. Dit is voor de cliënt zeer frustrerend, aangezien het een machteloos gevoel geeft. Toch is het de nieuwe generati advocaten die zich op de toekomst voorbereiden, waarbij zij ook toekomstgericht werken. Zij gebruiken een eenduidig,  transparant model waarbij de cliënt online kan volgen wat de voortgang in zijn of haar dossier is. Dit betreft een Europese trend en de advocatenkantoren die hier in mee gaan, zullen de nieuwe generatie van cliënten perfect kunnen bedienen. Deze zijn tenslotte opgegroeid met de mobieltjes c.q. smartphones en willen geen papier meer ontvangen. Alles digitaal waar mogelijk. Dit geldt ook voor de advocaat die op deze wijze kan streven naar een ‘paperless office’. Wens je als cliënt alsnog met je advocaat te spreken, dan kan dit. Deze kijkt in hetzelfde systeem, maar heeft uiteraard aanvullende rechten binnen het systeem om documenten te kunnen aanpassen. Het systeem verplicht de advocaat om gestructureerd te werken.  Een groot voordeel is, wanneer uw advocaat met vakantie gaat of voor langere tijd buiten strijd is, zijn of haar collega’s eenvoudig het dossier kunnen inzien. Alle stukken zijn elektronisch voorhanden. Uiteraard blijft er een fysieke documentenstroom bestaan, omdat niet het volledige juridische apparaat in België digitaal is. Toch zijn de advocaten die de digitale stap maken winstgevender, doordat zij hun tijd beter kunnen besteden. Geen onnodige rompslomp, maar streven naar een papierloos kantoor. De manier van automatisering zorgt ervoor dat kleinere kantoren ook grotere opdrachtgevers kunnen bedienen. Een dikke server met software, een slimme secretaresse en je bent als advocaat vertrokken. Jij hoeft je alleen maar te bekommeren om de cliënt en zijn verhaal. Doordat je als advocaat beter kunt focussen op je taak, geeft dit een positieve weerslag op de resultaten die je kunt behalen in de rechtbank… (indien een rechtsgang noodzakelijk is).