Stagbayi
Image default
Travel

Kronans Apotek introducerar en miljövänligare serie för solskydd

När sommaren närmar sig introducerar Kronans Apotek en egenutvecklad uppsättning av produkter för solskydd producerade i Sverige. Behållarna är tillverkade av plast baserad på socker och till viss del av återanvänden plast och uppsättningen är tillåten av Asthma Allergy Nordic. De först lanserade varorna i den aktuella serien för solskydd finns till hands hädanefter i samtliga Kronans 320 apotek samt också online. Fler varor kommer ut till marknaden snart. Du kan även köpa dem via deras e-butik.

Det rådande läget leder till många spendera sin fritid i solen utomhus vilket betyder en förhöjda risker för skador på huden orsakade av solen. För att kunna erbjuda främsta potentiella skydd för både barn som vuxna introducerar nu Kronans Apotek sin egenutvecklade uppsättning produkter för solskydd. Kronans Apotek har beslutat att ej gå mindre än SPF 30 i intensitet och de nya varorna har självfallet såväl UVA- solskyddsfilter och UVB-solskyddsfilter.

Kolla på nätet om det finns rabatter på dessa produkter. Det finns alltid rabattkoder som gäller på deras utbud, du kan hitta aktuella koder här: https://www.spogly.se/butik/kronans-apotek/. Spogly samlar rabattkoder för Kronans Apotek och gör det enklare att hitta bra och aktuella erbjudanden.

Även barnen kommer att uppskatta de nya produkterna

För de små existerar varor i det uppskattade sprayflaskan och en elastisk behållare som ger till resultat att det är smidigt att ha med sig solskyddsprodukten i strandväskan, till plugget eller till playan. Samtliga produkter för småbarn är också särskilt motståndskraftiga mot vatten och sand innebärande att de obekymrat kan simma och skoja i sanden. Perfekt att ta med sig på semestern och charterresan. Passar perfekt att ta med sig i resväskan på den nästa resan utomlands.

Alla produkter är utan parfym och tillåtna av Asthma Allergy Nordic. Behållarna är även tillverkade av återanvänd plast jämte socker. Uppsättningen är producerade i Sverige och är förutom detta vegansk. De först lanserade varorna i den aktuella serien för solskydd finns till hands hädanefter i samtliga Kronans 320 apotek samt också online. Fler varor kommer ut till marknaden snart. Se till att uppdatera dig genom att följa dem på nätet så att du inte missar nästa lansering av produkter.

Kronans Apotek har ett stort utbud av produkter som receptfria läkemedel, hälsokost, vitaminer, kosttillskott, läkemedel, graviditetstester, skönhetsprodukter, intimprodukter, naturläkemedel, växtbaserade läkemedel mm från varumärken som raun, XL-S Medical, ACO Kropp, Flux, Yokebe, Rayovac, Sensodyne, Silicea, Vichy, L-Argiplex, Bepanthen, Needs, Nozoil, Bafucin, ProbiFrisk, Sinuxol mfl. De har även rabattkoder som ger rabatter på ditt nästa köp. Sök på nätet för att hitta aktuella rabattkoder som fortfarande gäller.

https://www.spogly.se