Kies zelf hoe je je MBO interieur opleiding doet

Wil je het roer omgooien en in plaats van je kantoorbaan interieurs gaan ontwerpen? Of zou je nu je geslaagd bent willen werken en studeren tegelijk? Kies dan voor een interieur opleiding op het MBO bij Linnartz. Bij dit opleidingscentrum deel je helemaal zelf in hoe jij studeert. Zo kies je zelf of je overdag of in de avond lessen volgt en kun je kiezen om je opleiding in 1 of 2 jaar af te ronden. Je kunt bij dit opleidingscentrum ook terecht voor andere opleidingen. Denk bijvoorbeeld aan een hotel management opleiding op het HBO.

Leer veranderingen implementeren met een hotel management opleiding op het HBO

Wanneer je een hotel management opleiding gaat volgen, dan ga je een dynamische baan tegemoet. De trends en ontwikkelingen binnen de hotelbranche staan niet stil. Kies daarom voor het volgen van een hotel management opleiding op het HBO bij Linnartz. Dit opleidingscentrum bereidt je zo goed mogelijk voor om het beste uit jouw carrière als hotelmanager te halen en om te gaan met al deze snelle veranderingen. De opleiding is in zowel vol- als deeltijd te volgen. Je kunt bij Linnartz Opleidingengroep ook terecht voor het volgen van MBO opleidingen. Kies bijvoorbeeld voor een interieur op leiding op het MBO.

Leren hoe jij dat wilt met een hotel management opleiding op het HBO   

Wil je na je HAVO of VWO een opleiding tot hotelmanager gaan volgen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je werk, omdat je erop uitgekeken bent? Kies dan voor de hotel management opleiding op HBO van Linnartz. Bij dit gespecialiseerde opleidingscentrum deel jij je opleiding precies in zoals jij dat wilt. Ga je liever ’s avonds naar school om overdag te werken? Leer je liever voltijd of deeltijd? Het kan allemaal als je kiest voor de HBO hotelmanagement opleiding bij Linnartz, waar je kunt leren over hotelmanagement op jouw manier. Je kunt hier ook terecht voor allerlei andere opleidingen. Denk aan een interieur opleiding op het MBO.