Stagbayi
Image default
Society / Law

Incassobureau in Veenendaal nodig?

U heeft een debiteur die niet wil betalen, dan heeft u een incassobureau gelegen in Veenendaal nodig. Het kan zijn dat u dit soort situaties nog nooit heeft meegemaakt, en dus ook nooit gebruik heeft gemaakt van een incassobureau uit Veenendaal. Geen zorgen, ons incassobureau uit Veenendaal, Groeneveld gerechtsdeurwaarders, zal u kort door ons incassotraject nemen. Dan weet u precies wat u van ons incassotraject kunt verwachten, en kunt u met een gerust hart naar ons incassobureau in Veenendaal gaan op het incassotraject van start te laten gaan. Wij vinden het optimaal informeren van klanten zeer belangrijk, daarom hebben wij hier dit stukje text om u dat haarfijn uit te leggen. Bent u er klaar voor? Hier gaat ie dan.

Het incassotraject van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders, incassobureau in Veenendaal

Het incassotraject van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders, incassobureau te Veenendaal bestaat uit vier stappen. De eerste stap heet de pre-incasso. U voert uw vordering in via DebKey, vervolgens wordt de pre-incassobrief op ons briefpapier naar uw debiteur verzonden. U krijgt een herinnering van ons via de e-mail over de status van de pre-incassobrief, die door ons incassobureau te Veenendaal is verstuurd. Als er iets veranderd, er is een andere regeling getroffen of u heeft uw geld teruggekregen, dan verandert de status naar ‘geen incasso’. Mocht dit niet gebeuren, dan gaan we over op het incassotraject.

De tweede stap is de minnelijke incasso. Wat wij als incassobureau in Veenendaal dan als eerste doen is u bellen om de voorwaarden nog eenmaal door te nemen. Daarna bellen we uw debiteur twee keer om op vriendelijke toon hem of haar aan te manen. Lukt het hierdoor niet om hem of haar te laten betalen, dan heeft u drie mogelijkheden. U kunt het dossier sluiten, een gerechtelijk traject beginnen of alternatieve maatregelen te treffen.

De derde en vierde stap

In de derde stap begint de dagvaarding, die door onze deurwaarder wordt uitgebracht, en bij de rechtbank wordt ingediend. Er is dan een hoorzitting waar de debiteur bij aanwezig moet zijn, en de rechter zijn vonnis uitspreekt. In de vierde stap wordt het vonnis uitgevoerd, en kunt u kiezen of we beslag leggen op het inkomen van de debiteur, zijn banksaldo of zijn inboedel.