Stagbayi
Image default
Society / Law

Incassobureau Ede doet het anders

Incassobureaus behoren tot een categorie bedrijven waarover het meest geklaagd wordt, maar Incassonet incassobureau nabij Ede behoort daar gelukkig niet toe. Dat incassobureaus over het algemeen verguisd worden door debiteuren heeft zijn redenen. Want slechts weinig mensen hebben positieve ervaringen met incasso specialisten. Zelfs de zeldzame aardige kunnen nog behoorlijk lastig zijn, al is het alleen al vanwege het feit dat ze om geld vragen. Nadat schulden behoorlijk kunnen zijn opgelopen na verloop van tijd, is het inschakelen van een incassobureau door een bedrijf vaak een laatste redmiddel. De professionals van incassobureau Ede doen daarna hun uiterste best om de factuur betaald te krijgen én de klantrelatie tussen hun klant en hun debiteur niet te verstoren. En dat is natuurlijk net zo belangrijk als het innen van openstaande facturen.

Incassobureau Ede voor iedereen

Incassobureau Ede kan door iedereen worden ingeschakeld. Of je nu een ZZP’er bent of een particulier of multinational. Of het nu om één enkele zaak gaat, of meerdere, iedereen kan bij hen kosteloos terecht voor het indienen van een zaak. Aanmelden gaat zelfs heel eenvoudig. Ze hebben op hun website een aanmeldknop. Na u online aanmelding, krijgt u toegang tot het klantenportaal met een eigen inlogcode. Heel eenvoudig via mail kunt u dan uw eerste en eventueel volgende zaken aan hen overdragen. Ze gaan voor u aan de slag. Hun vergoeding voor hun werk voor u, krijgen zij van uw debiteur. Voor u zijn er dus geen kosten aan verbonden aan het indienen van een zaak. Ook niet wanneer uw onbetaalde factuur door uw debiteur betaald wordt dankzij de inspanningen van de professionals van Incassonet.

Wat is een incasso?

Een incasso is een soort financiële rekening die naar een derde-verzamelaar wordt gestuurd. Incassobureaus zijn bedrijven die onbetaalde schulden innen voor anderen. Het oorspronkelijke bedrijf waarmee u de vordering hebt gemaakt, heeft de rekening waarschijnlijk aan het incassobureau overgedragen of verkocht nadat u een aantal betalingen had gemist en het niet in staat was om u te laten betalen. Het is meestal voordeliger voor bedrijven om incassobureaus in te huren dan om hun eigen middelen te blijven besteden aan de betaling van onbetaalde rekeningen.