Stagbayi
Image default
Society / Law

ICT-bedrijf in Arnhem

Voor volledige ICT-ontzorging kunt u het beste terecht bij Xantion, ICT-bedrijf in Arnhem. Wij kunnen dit zelfs bieden vanaf €1,95 per dag per werkplek! Het is namelijk zo dat dat ICT-voorzieningen in een bedrijf tegenwoordig niet meer weg te denken zijn, het is gewoon cruciaal geworden om goede ICT te hebben om een bedrijf of onderneming goed te laten functioneren. Het beheer van al deze systemen kunt u eenvoudig overlaten aan Xantion. Dat is inclusief servers, netwerken en alle vragen van gebruikers. Bij ons hoeft u geen dure investeringen te verwachten, of extra medewerkers in te huren. Wij maken ICT voor u makkelijker en betrouwbaarder voor lage en voorspelbare kosten. 

Xantion, ICT-bedrijf in Arnhem

Als ICT-bedrijf in Arnhem helpen wij u onbeperkt, met heel veel plezier en zonder onverwachte hoge kosten. Dat betekent voor u geen irritaties meer omtrent ICT die niet werkt of niet doet wat u wilt, geen onderbrekingen voor medewerkers en dus geen verlies van efficiëntie. Wij gaan eerlijk, gedreven, pragmatisch en toegankelijk te werk, en dat zult u merken! Bij ons is het mogelijk om de gehele of gedeeltelijke ICT-beheer aan ons over te laten. Bij de volledige ICT-beheer is dat niet alleen de computers, maar ook de servers, routers, switches en printers. U krijgt van ons gewoon een totaalpakket waar u alles uit kunt halen. Wanneer de internetverbinding weggevallen is, of juist een printer niet doet wat hij hoort te doen kunt u met ons contact opnemen. Wij helpen graag. We beantwoorden vragen op een geduldige en professionele manier, en lossen zo goed problemen op. 

Advies of consultancy

Bij Xantion kunt u ook betaalbare consultancy krijgen. Daar zijn we wederom eerlijk, creatief en pragmatisch in. We gebruiken niet alleen dure woorden om onbegrijpelijk maar slim over te komen, maar begrijpelijke taal voor de niet-expert. Wij vinden namelijk dat ICT gebruik net zo makkelijk zou moeten zijn als water uit de kraan halen. Het moet transparant zijn, en even eenvoudig. Onze medewerkers geven graag gevraagd en ongevraagd advies om u zo goed mogelijk te helpen met uw probleem.