Stagbayi
Image default
Society / Law

Haren implanteren Turkse kliniek

 

Bent u van plan om haren te implanteren in een Turkse kliniek? Dan hebben we goed nieuws voor u. Global Hair biedt FUE en FUT haarbehandelingen in Turkije. Als u een haartransplantatie wilt hebben kunt u bij een haarkliniek in Turkije langs. Daar krijgt u dan een FUE of FUT haarimplantatie. Dat kunt u aanvragen om haarverlies boven op het hoofd tegen te gaan, maar het is evenzo een optie om dat aan te vragen voor baardtransplantatie of bijvoorbeeld een wenkbrauwtransplantatie.

Een consulent van Globalhair.nl kan u informeren over wat er zoal bij komt kijken als u uw haren laat transplanteren in een Turkse haarkliniek. U krijgt na de behandeling een PRP plasmabehandeling die de groei bevorderd van de recent geïmplanteerde haren. Als u met een haarspecialist wilt spreken die een plan kan opstellen dan zit u voor haartransplantatie bij Global Hair aan het juiste adres.

FUE en FUT behandeling

Een belangrijk onderdeel van het laten implanteren van haren in een Turkse kliniek is dat u een FUE of een FUT behandeling krijgt. In het eerste geval heet het Follicle Unit Extraction en in het tweede Follicle Unit Transplant. Bij methode één zullen er follikels, in dit geval grafts, worden verwijderd en getransplanteerd. Dat gebeurt stuk voor stuk en kan oplopen tot wel 4500 duizend grafts per haartransplantatie. Een haarchirurg uit Turkije kan dat voor €1900 tot €4000 doen. Als u dus uw haren wilt laten transplanteren doe dat dan zeer goedkoop bij Globalhair.nl.

Kies voor comfort

Indien u werkelijk voor comfort kiest zult u uw haar laten implanteren door een haarspecialist uit een Turkse haarkliniek. Deze kan u dan een comfortabele haarimplantatie met de FUE methode geven. In een zeer enkel geval kunt u alsnog kiezen voor de FUT methode die vele malen minder comfortabel is. Wenst u dus kwaliteit haarbehandelingen van een haarchirurg in Turkije? Dan kunt u een consultant van Global Hair vragen welke methode van haartransplantatie in Turkije het meeste comfort biedt.