Stagbayi
Image default
Society / Law

Feestje geven? 8 tips voor feesten en partijen

U hebt iets leuks te vieren. Misschien een jubileum. Of een verjaardag? Maakt niet uit. Een feestje geven in regio Arnhem doe je bij de Kommensaal.

 

Hier zijn tien tips voor het geven van een feest. Zo ga je je feest onvergetelijk  maken:

  1. Wat valt er te vieren? Is het een bedrijfsfeest voor een bepaald jubileum? Of is het een verjaardagsfeest?
  2. Kies een datum uit. Dit kun je doen door middel van overleg of een datumprikker. Komt er drank bij kijken? Organiseer het feest dan in het weekend.
  3. Bedenk goed wie je wel en niet uitnodigt voor een zo goed mogelijke sfeer. Maak van tevoren een lijstje. Denk er ook aan dat sommige een +1 zullen vragen. Eventueel vragen je gasten hun vrouw en kinderen mee.
  4. Huur een goede feestlocatie in. Iets met veel sfeer en gezelligheid is onmisbaar!
  5. Moeten mensen wat meenemen? Is het een themafeest? Zorg dat je je gasten goed informeert wanneer je ze uitnodigt.
  6. Denk aan de allergieën en wensen van je gasten! Zijn er ook non-alcoholische opties? Misschien is het gezellig als iedereen drinkt, maar als ze nog moeten rijden, is het natuurlijk not-doen. Ook wanneer iemand zwanger is op de feestlocatie.
  7. Borrels, hapjes en snacks! Je laat je gasten toch niet uithongeren?
  8. Wat zijn jou eisen voor de feestlocatie? Is het een formeel of informeel feest? Moet het goed bereikbaar zijn? Wat is de capaciteit van de feestzaal? Komt iedereen met de auto of moet het ook bereikbaar zijn met het OV? Kortom: een goede locatie is belangrijk.

 

Laat de Kommensaal je nou willen helpen met een goede feestlocatie. Zo kunt u onbezorgd een leuke tijd hebben. Ga snel naar de feesten en partijen pagina!

 

https://www.de-kommensaal.nl/feesten/feesten-partijen/

Related Posts

Haren implanteren Turkse kliniek

Arbeidsdeskundig onderzoek

Populaire plastisch chirurgische ingreep