Stagbayi
Image default
Society / Law

Een mantelzorgwoning occasion op maat maken

Samen met een familielid hebben we besloten om een mantelzorgwoning occasion te laten maken voor onze opa. Hij is al redelijk op leeftijd en kan niet meer goed voor zichzelf zorgen. Vooral nu onze oma helaas is overleden, moeten we als gezin de keuze maken wat we met onze geliefde opa gaan doen. We konden het niet maken om hem in een verzorgingshuis te stoppen, dus besloten we voor een mantelzorgwoning op maat.

Voor onze opa een mantelzorgwoning occasion

Alleen we moesten nog een bedrijf vinden waar we een mantelzorgwoning occasion konden laten maken voor een bepaalde prijs. Onze opa had namelijk wel bepaalde eisen aan de mantelzorgwoning. Het overhalen was al lastig, maar als hij zijn wensen niet krijgt, dan gaat hij er ook niet naar toe. Gelukkig waren de wensen niet al te raar of moeilijk te regelen, maar het budget was wel even een dingetje. Want een mantelzorgwoning op maat is een stuk duurder dan alleen een woning. Na een tijdje zoeken kwamen we terecht bij Chaletbouw Wernsen waar we voor een goede prijs een woning op maat kunnen maken met de wensen van onze opa. Ze hadden een goed idee voor het concept en wij gingen daar in mee. 

Perfect ingericht voor hem

Ze zouden later in de week een design sturen van de woning en dan mochten we hier een goedkeuring of verschillende aanpassingen doorgeven. Toen we het design kregen waren we verrast dat het zo goed naar ons is geluisterd qua wensen. Het was precies wat we met z’n alle in ons hoofd hadden, dus zijn we meteen akkoord mee gegaan. De bouw heeft even geduurd, maar dat is het allemaal waard geweest. Onze opa is blij in zijn occasion en we kunnen hem nu ook beter in de gaten houden. 

Maak een afspraak

Wilt u ook een mantelzorgwoning realiseren door middel van een bedrijf die hierin gespecialiseerd is? Bekijk dan eens de website van Chaletbouw Wernsen voor meer informatie over alle producten en diensten die zij aanbieden voor u en over het bedrijf zelf. U kunt makkelijk een afspraak maken via de website.