Stagbayi
Image default
Society / Law

Een HP Latex printer

Bij Repromat kunt u goed terecht voor een HP Latex printer, wij hebben er ontzettend veel verschillende soorten namelijk. Een ongelimiteerd aantal toepassingen kan bereikt worden, alleen met deze veelzijdig Latex printer van HP. Wilt u het gehele portfolio aanbieden door slechts gebruik te maken van één printer? Dan zit u bij ons goed. Met deze printer heeft u namelijk niet alleen een printer waarvan de afdrukken geurloos zijn, maar ook een printer waarvan de afdrukken gelijk droog zijn, én een uiterst hoge kwaliteit zijn. Bij Repromat kunt u deze printer krijgen in een aantal verschillende modellen, we hebben er vijf. 

De voordelen van een HP Latex printer

De HP Latex printer heeft een heleboel verschillende voordelen om van te genieten. U denkt misschien, nog meer? Ik was al blij met de geurloze afdrukken die van een hoge kwaliteit waren die direct droog waren! Jazeker, beste lezer, deze printer wordt nóg beter! De printer is namelijk zeer eenvoudig in gebruik, zeker met de online training tools die volledig gratis zijn. Zelfs de grootste digibeet op de werkvloer zal in staat zijn de leren hoe de printer werkt, we kunnen het garanderen. Bovendien hoeft u zich nooit meer zorgen te maken of de kleurinstellingen wel juist zijn, omdat de ICC-profielen gewoon online staan. 

Nog meer voordelen!

Nóg meer voordelen? We maken zeker een grapje. Toch niet, want de HP Latex printer is ook nog eens de ideale printer voor zowel buiten- als binnen toepassingen. Deze kwaliteit is zeker handig als het gaat om bouwtekeningen printen met nieuwe aanpassingen op de bouwplaats. Tevens zijn de verbruikskosten een stuk lager dan de concurrerende modellen op de markt, dat scheelt weer inkt en energie. De HP Latex printer is niet alleen zuinig, maar ook veelzijdig met de verschillende mogelijke applicaties. Er kan bijvoorbeeld met deze printer op textiel geprint worden, of behang en zelfs offsetpapier! Als er een printer is die nieuwe markten zal aanboren, dan is het deze wel. Vragen naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! We helpen u graag verder met de HP Latex printers van Repromat.